Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Teljesen elvesztem mit tehetnék?

Teljesen elvesztem mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kilátástalanak érzem az életem. Nem nagyon vannak barátaim csak egy valakire számíthatok de már ő se tud mit mondani ,segíteni.. Nem tudom mit kéne tennem mindenki belém köt és elítél a régebben hozott rossz döntéseim, cselekvéseim miatt. Pedig már megváltoztam.. A költözés és "új élet kezdés" jelenleg nem jöhet szóba:/

16/L

2017. nov. 2. 03:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-es..de már nem sokáig ;) pont ez tartja az országot ebben a formában. Negatív èrtèkelèsből adódó kènyszeres kèpzelgès a rossz dolgokról amitől megszokottá válik az az èletszemlèlet ami erősíti a negatív èrtelmezèsből adódó kènyszeres kèpzelgèst a rossz dolgokról.

Ha tudsz erről akkor segíts változtatni rajta ne csak elfogadd, hogy jó van ilyen. Ha tudatába kerülnek az emberkèk akkor èszre fogják venni, ès változtatnak a gondolatmeneten. :)

2017. nov. 2. 12:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Előfordul hogy az emberek nem szeretnek gondolkodni,

vannak önző érdekek és Magyarországon általában nem kell messze menni csalódásért pesszimizmusért.

Ezt szokták kezelni zárkózottan, agresszívan és lustán is.

Megértésért, eggyüttérzésért máshová kell menni.

2017. nov. 2. 12:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Tehát negatív èrtelmezèsből adódó kènyszeres kèpzelgès a rossz dolgokról. De ha te megváltozol akkor a környezetedre is átragad ;)
2017. nov. 2. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Mint aki elvont módon akar másokat hülyének beállítani.

Ráhúzza mindenkire a 5z@r sablont és kizárólag a depressziós emberet hibáztatja a bennük kialakult érzések miatt.

T/-\|</-\R0o|j vissza a barlangodba éldegélni!

2017. nov. 6. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!