Teljesen elvesztem mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kilátástalanak érzem az életem. Nem nagyon vannak barátaim csak egy valakire számíthatok de már ő se tud mit mondani ,segíteni.. Nem tudom mit kéne tennem mindenki belém köt és elítél a régebben hozott rossz döntéseim, cselekvéseim miatt. Pedig már megváltoztam.. A költözés és "új élet kezdés" jelenleg nem jöhet szóba:/
16/L
2017. nov. 2. 03:33
1/14 anonim válasza:
Szóval jó lenne változás, de ha iskolaváltás sem jöhet szóba, akkor tegyél érte hogy legyen igazolt hiányzásod, azért hogy külön úton járva össze tudd szedni magad.
2/14 A kérdező kommentje:
Magán tanuló vagyok és nem hiszem h össze tudnám magam szedni:/
2017. nov. 2. 03:59
3/14 A kérdező kommentje:
Magántanuló vagyok, de nem hiszem hogy össze tudom magam szedni:/
2017. nov. 2. 03:59
4/14 anonim válasza:
Szerintem menj el pszichológushoz! Tud segíteni életvezetési tanácsokkal. :)
5/14 anonim válasza:
Most ebből mi a probléma? Az, hogy csak egy barátod van, vagy hogy mindenki elítél és beléd köt? Az életed mitől kilátástalan? Ha értelmes tanácsokat vársz, jobb lenne, ha megfogalmaznád a problémád világosabban.
6/14 anonim válasza:
Részemről az nagyszrű hogy magántanuló vagy.
Úgy jobban megválogathatod hogy milyen társaságba jársz, de valójábam mért nem teszed azt?
A tevékenységed legyen attól több, hogy csak egyszerű útmutatásoknak megfelelj!
7/14 anonim válasza:
Szia. Ha gondolod írj és fejtsd ki nekem részletesebben mik azok amik bántanak és mi az amin változtatni szeretnél. Kicsit beszélgetünk és adok pár használható tanácsot amivel tudsz is mit kezdeni.
8/14 anonim válasza:
Akkor alakítanak ki rólad egy kèpet mások ha te ezt kiváltod belőlük. Ha megváltozol ès ismèt hatással vagy rájuk ez a kèp megváltozik bennük mivel nem illik rád. Így az új kialakított kèp alapján fognak kezelni. Bizonyítsd be, hogy megváltoztál. Ennyi. Ne bújócskázz
9/14 anonim válasza:
Nem értek egyet 8-assal, az emberek nem szeretik megváltoztatnia véleményük és amíg lehet figyelmen kívül hagyják, ha nem elutasítják az azzal ellentétes ingereket, mert azok kognitív disszonanciát keltenek.
10/14 anonim válasza:
Először is NEM VAGY EGYEDÜL. Ilyen reménytelen és mindenszar időszakon nagyon sok tizenéves átesik. A személyiségfejlődés része. Úgyhogy TELJESEN NORMÁLIS, amit érzel. Viszont ki kell mászni ebből a gödörből. Fogalmazd meg, hogy pontosan mivel van bajod, min és hogyan szeretnél változtatni. Azt lehet tudni, mik voltak azok a régi rossz döntések? És miért vagy magántanuló? Nem lenne jobb rendszeresen közösségbe járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!