Miért hiányzik ennyire david bowie? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs olyan nap mikor ne hallgatnám a zenéit és tegnap hallgattam a telómon a zenét és hozzá se nyúltam abba a pillanatba mikor elindult a zene lekapcsolt a telefonom.10 éves korom óta ő a kedvenc énekesem csodálatos amit a hangjával művel.Nap mint nap rá gondolok és úgy érzem itt van.Nem tudom elfelejteni nem ismertem de valahogy mióta meghalt hiányérzet van bennem és szomorú vagyok.Voltam pszichológusnál is és semmit nem csinált.Minden hétvégén megnézem a fantasztikus labirintus filmet amiben szerepelt és sírok.Nem tudom elfelejteni felnézek rá még mindig.2017. okt. 28. 12:35
11/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon hiányzik, minden nap gondolok rá és hallgatom őt. Remélem, hogy jól érzi magát, akárhol is van :) hiszen megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!