Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért hiányzik ennyire david...

Miért hiányzik ennyire david bowie? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs olyan nap mikor ne hallgatnám a zenéit és tegnap hallgattam a telómon a zenét és hozzá se nyúltam abba a pillanatba mikor elindult a zene lekapcsolt a telefonom.10 éves korom óta ő a kedvenc énekesem csodálatos amit a hangjával művel.Nap mint nap rá gondolok és úgy érzem itt van.Nem tudom elfelejteni nem ismertem de valahogy mióta meghalt hiányérzet van bennem és szomorú vagyok.Voltam pszichológusnál is és semmit nem csinált.Minden hétvégén megnézem a fantasztikus labirintus filmet amiben szerepelt és sírok.Nem tudom elfelejteni felnézek rá még mindig.
2017. okt. 28. 12:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és 17/l vagyok
2017. okt. 28. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
9%

Egyáltalán nem ismerted a magánéletét, te csak a sztárt láttad. Illetve dehogy láttad, sosem találkoztato. Már lassan két éve meghalt. 2 év alatt az emberek többsége egy közeli családtag halálán is túlteszi magát nagyjából, legalábbis biztosan nem napi szinten nyomasztja.

3 ötletem van:

A) Kamu a kérdés.

B) Tini hiszti, valamivel ki akarsz tűnni a többiek közül, mint ahogy enyi idősen mindenki. Szerintem ennek van jobb módja is ennél.

C) Lehet, hogy valami baj van veled, de ez meg nem hiszem el, hogy nem tűnt volna fel egy pszichológusnak.

Szóval remélem A) vagy B).

2017. okt. 28. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Teljesen érthető, ha szeretted és felnéztél rá, de, ezt most ne vedd lenézésnek, ebben a korban normális. Később több emberi kapcsolatod lesz és kinövöd a sztárok iránti rajongást. Nekem is volt kedvencem ebben az életkoromban, egy színész, és nekem is fájt volna, ha meghal, szóval átérzem.
2017. okt. 28. 23:58
 4/11 anonim válasza:
100%
Teljesen megértelek... én 16 vagyok, és hasonlóan imádom Bowie-t mint te. Van ez a dolog, hogy kamaszkori rajongás, meg csak egy bálvány akit imádsz, amit a többiek is írtak elöttem. Én kétlem hogy ilyen egyszerű ez a dolog. Lassan 2 éve, hogy elment és még mindig sírok akárhányszor egy koncertfelvételt vagy videóklippét nézem, nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá.. Amikor meghalt az volt életem legszörnyűbb napja.. szó szerint fájt amikor megtudtam.. Nagyon hiányzik és azóta sem dolgoztam fel.. Nem tudom, hogy tud valaki akit nem is ismertem ekkora hatással lenni rám. Szóval sajnálom de nem tudom a kérdésedre a valaszt, viszont jó tudni, hogy nem vagyok egyedül..
2017. nov. 7. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
13%
Most komolyan: ti egyáltalán ismertétek 3-nál több számát mielőtt meghalt? Itthon egyáltalán nem volt nagy kultusza, nem tudom honnan van hirtelen ez a sok rajongó, pláne olyanok akik tizenévesek.
2017. nov. 7. 19:41
 6/11 anonim válasza:
75%

Én kb. 4 éve ismertem meg az ő zenéjét, és igen azt hiszem azért 3-nál kicsit több számot ismertem már akkor is..

De igazad van, sajnos mióta meghalt kezd ilyen hippszterbálvánnyá válni...:((( (5ös válaszoló kérdésére)

2017. nov. 12. 01:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 Én a Labirintus film kapcsán fedeztem fel a zenéjét úgy 7-8 éve, mert az abban lévő számok tetszettek. Nem mondom, hogy minden dalát ismerem, de jó párat. Nem mindenki a halálakor fedezte fel.
2017. nov. 12. 09:20
 8/11 anonim ***** válasza:
17%
Jó, de akkor sem normális, hogy valakit komolyan megvisel évek múltán is egy olyan zenész halála, akinek hallgatta a zenéit. Nekem is vannak kedvenc zenészeim, énekeseim, stb., de érzelmileg szinte semennyire nem viselne meg a haláluk. Nem álltak közel hozzám, valójában nem ismertem őket. Nem is tudom hogy fejezzem ezt ki: az énekes/zenész hiányozna, nem az ember.
2017. nov. 12. 11:41
 9/11 anonim válasza:
100%

Nem is mondta senki, hogy ez normális. szerintem sem az! Én sem és gondolom a kérdező sem érti ezt hogy miért van ez (különben nem kérdezte volna). De mégis így van.. Hihetetlen módon szeretem Bowie-t és nagyon fáj hogy elment.. és egyszerűen nem tudom túltenni magam rajta...

(4-es válaszoló voltam)

2017. nov. 12. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy mit csinálj, én 42 vagyok és csak 10 évvel ezelőtt hobbiból kezdtem gyűjteni a vinil lemezeket. Na ekkor kattantam rá Bowie -ra. Persze ismertem gyerek koromban amikor csak azért lógtunk a suliból a dokihoz hogy a haverral megnézhessük hangalámondásos VHS filmjét a Labirintust.

Nekem is nagyon hiányzik Bowie.)

2017. dec. 1. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!