Mit tegyek ennyi szabadidőmben?
Sziasztok,egy átlagos 14 éves fiú vagyok.
Az életem rendben van,jó életem van,mindenem meg van,jó tanuló vagyok.DE...
Nem tudom mit tegyek.
Miután haza érkeztem elvégzem a dolgom,ettem,tanultam...
Ezek után mit csináljak? :/ Mikor végeztem a szükséges feladataimmal akkor egyből jön a kérdés:"Mit csináljak?"
A szobám mindig rendben van,hetente takarítok unalmamban,az udvar rendben van,az internetet megunom 30 perc-1 óra után.Utána egy kicsit hódolok a hobbimnak (fényképészet ez.kb 30-40 perc).
Na és ilyenkor jön az unalom.Fogalmam nincs mit kéne tennem.Sportolni nem szeretek.Itthon keresek mindig valami elfoglaltságot ez mikor mi...
(Nem szeretek:Sportolni és csavarogni :/ [DE félre értés ne essék nem anyuci szoknyája alatt bújkálok,de annyira nem vonzanak ezek])
Van valami ötletetek mit tegyek?
Köszi szépen előre a véleményeket/tanácsokat :)
#10 Én PVE-s surával toltam mindig is. A probléma ott volt hogy elég sokszor elfelejtettem hogy "ja amúgy vannak képességeim is". :D
Ráadásul a játékhoz való tudatlanságom se segített valami sokat. :D
Amúgy kérdező, nekem több a szabadidőm, és semmit nem csinálok. Vagyis de. Videókat, filmeket, és sorozatokat nézek, no meg ülök a gép előtt mint valami élettelen paraszt. :D
Na jó, "néha" azért élek egy kis szociális életet is. Ki szoktam menni focizni a haverommal. :P
#12-es vvótam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!