Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ennyi szabadidőmben?

Mit tegyek ennyi szabadidőmben?

Figyelt kérdés

Sziasztok,egy átlagos 14 éves fiú vagyok.

Az életem rendben van,jó életem van,mindenem meg van,jó tanuló vagyok.DE...

Nem tudom mit tegyek.

Miután haza érkeztem elvégzem a dolgom,ettem,tanultam...

Ezek után mit csináljak? :/ Mikor végeztem a szükséges feladataimmal akkor egyből jön a kérdés:"Mit csináljak?"

A szobám mindig rendben van,hetente takarítok unalmamban,az udvar rendben van,az internetet megunom 30 perc-1 óra után.Utána egy kicsit hódolok a hobbimnak (fényképészet ez.kb 30-40 perc).

Na és ilyenkor jön az unalom.Fogalmam nincs mit kéne tennem.Sportolni nem szeretek.Itthon keresek mindig valami elfoglaltságot ez mikor mi...

(Nem szeretek:Sportolni és csavarogni :/ [DE félre értés ne essék nem anyuci szoknyája alatt bújkálok,de annyira nem vonzanak ezek])

Van valami ötletetek mit tegyek?

Köszi szépen előre a véleményeket/tanácsokat :)

2017. okt. 16. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hatos voltam :D
2017. okt. 18. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:

#10 Én PVE-s surával toltam mindig is. A probléma ott volt hogy elég sokszor elfelejtettem hogy "ja amúgy vannak képességeim is". :D

Ráadásul a játékhoz való tudatlanságom se segített valami sokat. :D

2017. okt. 18. 19:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Amúgy kérdező, nekem több a szabadidőm, és semmit nem csinálok. Vagyis de. Videókat, filmeket, és sorozatokat nézek, no meg ülök a gép előtt mint valami élettelen paraszt. :D

Na jó, "néha" azért élek egy kis szociális életet is. Ki szoktam menni focizni a haverommal. :P

#12-es vvótam.

2017. okt. 18. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!