Anotalkon miért van ennyi perverz?
Gondoltam felnézek, hátha tudok beszélgetni egy jót valakivel. De nem, mindenki első üzenete: "Szia, kor?" vagy "Kell pisilned?", egy fiú meg megkérdezte tőlem, hogy megcsikizhet-e .-. Ez elég illúzióromboló volt, azt hittem értelmes embereket is találok. :D Egyébként fiú vagyok, be is jelöltem, de még így is... bejelöltem, hogy mindegy melyik nem legyen, mert csak beszélgetni akarok, nem mást. Lány meg egy sincs az oldalon, gondolom az ilyen perverzek elüldözik szegényeket. :D
18F
Én is néztem hogy milyen fura emberek vannak ott...
Valószínűleg ott élik ki a vágyaikat egy anonim oldalon...
Bár találtam 2 fiút akivel minimum fél órát elbeszélgettem és nem volt semmi hülye kérdése és tette sem.
15/L
Nem vagyok homofób, velük is szívesen beszélnék, ha nem egyből perverz szövegekkel indítanának/nem lennének szexuálisan túlfűtve, mert a perverz embereket nem bírom.
Akik írtak privátot: azért nem válaszoltam, mert már korábban beszéltünk és vagy nem voltatok képesek válaszolni egy üzenetre/kiderült, hogy ti is hokimájszterek vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!