Mit tegyek ennyi szabadidőmben?
Sziasztok,egy átlagos 14 éves fiú vagyok.
Az életem rendben van,jó életem van,mindenem meg van,jó tanuló vagyok.DE...
Nem tudom mit tegyek.
Miután haza érkeztem elvégzem a dolgom,ettem,tanultam...
Ezek után mit csináljak? :/ Mikor végeztem a szükséges feladataimmal akkor egyből jön a kérdés:"Mit csináljak?"
A szobám mindig rendben van,hetente takarítok unalmamban,az udvar rendben van,az internetet megunom 30 perc-1 óra után.Utána egy kicsit hódolok a hobbimnak (fényképészet ez.kb 30-40 perc).
Na és ilyenkor jön az unalom.Fogalmam nincs mit kéne tennem.Sportolni nem szeretek.Itthon keresek mindig valami elfoglaltságot ez mikor mi...
(Nem szeretek:Sportolni és csavarogni :/ [DE félre értés ne essék nem anyuci szoknyája alatt bújkálok,de annyira nem vonzanak ezek])
Van valami ötletetek mit tegyek?
Köszi szépen előre a véleményeket/tanácsokat :)
Valamit pedig mindenképpen kéne sportolni, ha mást nem, vegyél egy labdát, és menj le egy üres falhoz egyérintőzni, vagy mondjuk bringázhatsz. Vagy ha nem is akarsz kimozdulni otthonról, csináld a 7 Perces Edzést - mozogni kell. Tanulj angolul, tanulgasd a Photoshopot - ezeknek fotósként később nagy hasznát veheted. Olvass novellákat. Azok rövidek, legtöbbször csattanóra végződnek. Ott van pl. Stephen King-től az Éjszakai műszak. Vagy tanulj rajzolni. A közhiedelemmel ellentétben a rajzolás egy tanulható készség. Ha pedig már jól rajzolsz, csinálj képregényt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Köszi szépen :)
Jó hogy mondod a Photoshoppot,valamelyik nap biztos elfogom kezdeni tanulgatni :)
Filmezz
Beszélgess neten másokkal
Számítógépes játékok
Verd ki :)
Olvass
Tanulj nyelvet: duolingo.com
Esetleg a fotózással egy stok photo oldalon még pénzt is kereshetsz :)
és aludj sokat...
később nem biztos, hogy lesz időd :)
#6 ...random lengyelekkel. :D
Viszont a Metin2-t adom. Régi, sz@r grafkós, de haverokkal farmolni olyan élmény, hogy bexarás. :D
Köszi a válaszokat.Anno 12 évesen LoL-oztam.
Még a Metin2-höz nem volt szerencsém de majd kipróbálom.
Majd eggyeztetünk egy időpontot a haverokkal :)
Köszi a tippeket :D
+Aludni nem tudok.
Fekszek kb.:21:30-22:15 (tájékán).Kelek 6:40-kor :D
Szerintem mindenképpen el kéne kezdeni valamit sportolni hobbi szinten például kocogni futni úszni vagy ismerősökkel pingpongozni.
olvass olyat ami érdekel.
Tanulj nyelvet filmezz Nézz sorozatoka vagy találkozz barátaiddal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!