Ti mit tesztek a magány érzése ellen, hogyan próbáljátok túlélni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 22:22
11/17 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem, szóval nekem nem a túlélés miatt kell aggódnom. :D
12/17 anonim válasza:
számítógépen játszok, netezek, sorozatozok, verem, le-fel járkálok a szobámban, és mondogatom magamnak, hogy én vagyok a legfeleslegesebb ember a világon, így könnyebb
13/17 anonim válasza:
A neten trollkodok, különböző fórumokon és játékokban embereket provokálok ...vitatkozok, sokat, bár azt jóindulatbl.
14/17 anonim válasza:
Én próbálom megszeretni, ha megszerettem már nem lesz gond.
15/17 anonim válasza:
Iskola, azután ha haza jövök fekszek, nézem a plafont, telefonozok, van 3 kutyám, velük elvagyok. Néha mikor lelkileg hulla vagyok..beiszok..sör,pálinka. Hétvégén ha van meló akkoe dolgozok, ha nincs itthon vagyok. Néha elmegyek biciklizek, sétálok. Szeretnék elkezdeni box edzesre jarni...has üssenek, esetleg hátha lesz egy-két haverom. Ha gondolod írhatsz nyugodtan :) ☺
16/17 anonim válasza:
a magány ellen ismerkedéssel tettem amikor magányos voltam
17/17 anonim válasza:
14 éves fiú vagyok, a "barátaim" itt nem valami normálisak, egyszerüen értelmetlenek, nem birják felfogni ha valamit viccből mondok, kétszínüek és persze mondanak valamit(ami amúgy nem vicces...)és 1 órán át nevetnek rajta.
Egyedül a szomszéd faluban vannak igazi barátaim. Sebaj egyszer úgy is itthagyom Ukrajnát, annál ami itt van rosszabb nem igazán nem lesz máshol :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!