Mit tegyek a magány ellen?
#1-nem tudom merre
#2-még csak 15 vagyok
Kedves Kérdező!
Nagyszüleiddel, unokatesóiddal mi a helyzet? nem tudnál legalább a nyári szünetre hazajönni hozzájuk? Vagy néha nem tudnál szkájpolni velük?
Mi a helyzet ott kint a többimagyarral, velük nem tudnál valahogy kapcsolatba kerülni, a fészbúk segítségével, vagy ahogy Neked a legegyszerűbb?
Szokj hozzá, h mindig külföldiként fognak kezelni.
Üdv és ha tehetünk érted valamit, jelezd bátran.
Üdv ŘʁᴚṘꓤꞦ
Kedves Kérdező!
Ötös hozzászóló vagyok újra.
Gondolom, van egy két-dolog, amit szívesen csinálsz, valami sport, hobbi, művészetféle v ilyesmi. Nem csak magyar társaságot kereshetnél, hanem olyan embereket, akik azt szeretik csinálni a szabad időjükben, amit Te. Hm? Erre gondoltál már? Természetesen nem kocsmázásra gondolok, hanem könyvtárra, gyülekezetre (oda se csak vaskalapos hívők járnak) vagy rajzszakkörre, vagy sportklubra, vagy akármire, ami elérhető a közeledben. Itt most az elérhetőségen van a hangsúly. Normális embereket mindenütt találni.
Egyelőre nem jut eszembe jobb, de még gondolkodom a megoldáson, jó?
Üdv ŘʁᴚṘꓤꞦ
Talán megkérheted a nővéredet, hogy keressen egy kollégiumos középiskolát valahol hozzájuk közel Mo-on.
Hétvégén tudnál hozzá menni, ha akarsz, de jól ellennél a kollégiumban is.
Sokan nőnek úgy fel, hogy gimnáziumtól kezdve kollégiumban élnek.
Ha akarsz, mehetsz egyháziba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!