Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Tippek magány ellen?

Tippek magány ellen?

Figyelt kérdés
Sose voltam még ennyire magányos. Régen szerettem, de most ez van, ha akarom, ha nem. Szinte nyomaszt az üresség. Fiatal vagyok, de öregnek érzem magam. Full burnout... Mit tehetek a gyötrő magány ellen? Milyen helyek vannak, ahol társaságokat találhatok? Nevethetek? Nem várok senkitől vígasztalást, csak ötleteket akarok kérni
2017. jún. 26. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%

Szoktál videójátékokkal játszani ?

Mert ha igen én felajánlom a társaságomat, hatalmasakat nevethetünk, stb.

2017. jún. 26. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Nemed és korod?
2017. jún. 26. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Komolyan hasznos lenne egy nem és kor, hogy személyre szabott tanácsokat tudjunk mondani, mert egy 13 éves lánynak mondjuk nem a sarki kocsmát vagy a discot ajánlanánk először.
2017. jún. 26. 21:04
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Számítógépes játékok! Nekem nagyon beváltak, repül velük az idő, és maximálisan boldog vagyok. A csajozást hagytam is a 3,14csába.
2017. jún. 26. 22:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem mondok nemet... mert akkor itt mindenkinek màs ledzba hozzáállàsa... 30 vagyok, mondjatok tanácsot általánossàgban
2017. jún. 27. 10:05
 6/11 anonim ***** válasza:
A 4. kommentelőnek : Ötletes xd
2017. jún. 27. 16:55
 7/11 anonim ***** válasza:
#6, tapasztalatból írtam. Nem is kell túl sok jó játék hozzá drága pénzért, az ingyen leszedhető DOS-os játékok például sokkal jobbak tudnak lenni a maiaknál. És abszolút nem korfüggőek, 50 évesen is lehet gépen játszani. Akik leugatják, jellemzően 24/7 Failbookfüggő hülyegyerekek.
2017. jún. 27. 21:09
 8/11 mogyesz snapsz ***** válasza:
Engem már a játékok se boldogítanak .. .22f
2017. jún. 28. 00:17
 9/11 anonim ***** válasza:
#8, próbálj ki újakat, még többet. Több millió játék létezik, és legalább az 50%-uk jó is. Hidd el, hosszútávon maximálisan jó megoldás, ha nekem nem vált volna be, nem javasolnám.
2017. jún. 28. 00:18
 10/11 anonim válasza:
Azert erzed magadat oregnek mert sokat gondolkozol olyanom amin nem kene pl: oregseg, minden percedet hasznald ki az eletben hiszen mindennap egy ajandek uj eselyekkel! Szerintem menj el sportolni valamit es ott siman tudsz uj emberekkel tarsalogni es megismerni. Vagy akar hobbi azaz biciklizes, rajzolas akar valamilyen hangszeren jatszas... aztan pl ha elmesz egy hangszeren jatszani ott is megismerhetsz embereket vagy ha iskolaba mesz nyelvet tanulni vagy barmi mast akkor is tarsasagban vagy. De ne gubbasz otthon konyorgom, mert ezek a napok azert vannak, hogy uj dolgokat ismerj meg es kihasznald az elet kellemes idoszakait is szoval sok sikert kivanok neked az ismerkedesben, es biztosan sikerulni fog, csak akarni kell!!!!! :)
2017. jún. 28. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!