Érezted már hogy kilátástalan minden? Bármerre indulsz falakba ütközöl mintha állandóan körfogásba menne az egész.26/l
Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 08:26
21/23 anonim válasza:
Igen. Valószínűleg a saját gondolataink, énképünk miatt van ez, elhittünk sok mindent magunkról, és nem tudunk mást, jobbat hinni. És ez a hit, hozzáállás valahogy odavonzza a neki megfelelő körülményeket.
22/23 anonim válasza:
Igen, általában így szoktam érezni. Kicsit olyan, mintha egy felfordított kúpban lefelé guruló, néha pattogó golyó lennék. Pár éve még messze voltak a falak, ha elindultam valamivel, sokáig el tudtam vinni, mire fel kellett adnom. Ma már egészen kicsi a mozgásterem, ha valamin változtatni próbálok, hamar belebukom - egyre kisebb az átmérő, amiben mozoghatok. Akár zavarhatna is, de másként fogom fel: hamarosan elérem a kúp alját, ott megállok, onnan már semerre sem fogok menni. Végre elérem az állandóságot, amire annyira vágyom.
23/23 anonim válasza:
ezt kifejtenéd kicsit jobban?
mit értesz a legalja alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!