Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Érezted már hogy kilátástalan...

Érezted már hogy kilátástalan minden? Bármerre indulsz falakba ütközöl mintha állandóan körfogásba menne az egész.26/l

Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 08:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Valószínű :) Ezt annyira jól vissza lehet vezetni a karmára egyébként. Nem mondom, hogy hiszek benne, mert általában véve semleges vagyok minden olyan témában, amiben nincs személyes tapasztalatom - vagy nem tudok róla, hogy lenne :D -, de tény: simán lehet, hogy annak a levét isszuk most, hogy előzőleg valami jó nagy disznóságot követtünk el. Még ha nem is tudunk róla :)

Sovány vigasz, de én ezzel szoktam nyugtatni magam, hogy talán megérdemlem :D

2017. szept. 26. 11:50
 12/23 A kérdező kommentje:
Na basszus erre nem gondoltam:) Vagy àltalàban túl jó lelkű valaki sok jó ember lévén történik rossz dolog.
2017. szept. 26. 12:01
 13/23 anonim ***** válasza:
37%
Hinni lehet mindenben, de az olyanok, mint én, akik realisták és csak a tényekkel foglalkoznak, semmi ilyent nem tudnak bebeszélni maguknak, így csak nyomják a szart és remélik, hogy hátha jobb lesz. De mivel az élet nem igazságos és a gyenge elbukik, így nem feltétlen lesz boldog a vége. Nekem speciel muszáj itt lennem, muszáj élnem, mert a szüleim akarják. Kész. Miattuk nem ölhetem meg magam, hogy végre ne legyen semmi és ne érezzek. Szóval megpróbálok valahogy kitartani. Motivációm, támaszom abszolút semmi. Van ilyen.
2017. szept. 26. 12:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Hàt azért nekünk is kell tenni hogy valami legyen bàr ezt is tudom hogy hiàba tesz meg az ember mindent a dolgok nem alakulnak úgy ahogy kell
2017. szept. 26. 14:03
 15/23 anonim ***** válasza:
44%
kérdező szerintem túl szép lelkü vagy
2017. szept. 26. 19:40
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

nálam is kb ez a helyzet, csak még szebb annyival h nem tudni, éppen melyik nap akarnak letartóztatni, így aztán én is próbálok éldegélni, de gőzöm nincs, meddig hagynak. persze más lenne a helyzet ha gazdag lennék, de sajnos ez sincs így :(

2017. szept. 26. 20:01
 17/23 anonim ***** válasza:

ma 20:01

miért akarnak letartoztatni?

2017. szept. 26. 20:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Igen, észrevettem. De azt is, hogy ezt saját magamnak köszönhetem inkább.
2017. szept. 26. 22:12
 19/23 anonim ***** válasza:
35%
Az a legdurvább mikor elgondolkozok a dolgokon és rájövök, hogy az élet bármely területén piszkosul sikertelen vagyok. Sőt, miket beszélek, hisz egész nap ez jár a fejemben. Olyan ember nincs még egy, akinek ennyire semmilyen lenne az élete, mint nekem. Próbáltam érte tenni, egyre mélyebbre süllyedtem. Jelenleg azon a szakaszon tartok az életben, hogy nem merek semmit se tenni, lépni, mert attól félek, hogy megint csak rosszul sül el minden. Én is kezdek már hinni valami karma féleségbe, vagy hogy átok van rajtam, mert ilyen szinten az ember még akarva se ronthatja el az életét. Mindjárt betelefonálok az ezo tévébe. :D
2017. szept. 26. 22:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem ☺
2017. szept. 27. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!