Van itt valaki, aki megért engem?
Utálok iskolába járni. Nem a tanulás miatt, hanem azért mert gyűlölöm az osztálytársaimat. Most kezdtem a 10. osztályt. A többiek már kezdettől fogva érezték, hogy más vagyok, mint ők. Kirekesztettek, pedig próbáltam mindenkivel kedves lenni. Ahogy egyedül maradtam, egyre jobban megutáltam őket. Már nem is akartam beilleszkedni, mert láttam, hogy milyenek is ők. Kétszínűek, és csak a népszerűségre mennek. Mindenkit kihasználnak. Egész éjjel buliznak, és leisszák magukat a sárga földig. Én nem tudok ilyenné válni! Pszichológushoz is elkezdtem járni, de még mindig ugyanígy gondolkozok. Gondoltunk a magántanulóságra is, de nem szeretnék teljesen elszigetelődni a külvilágtól... Mit gondoltok erről?
16/L
Én is így voltam pont. Végigjártam a sulit.Tanulást szerettem, jól tanultam, tanárok szerettek, emiatt oszt.társak még jobban ztáltak. De azért nem mindenki ilyen, volt 2 lány, akik hasonló cipőben jártak mint én, velük összetartottunk. Így elviseltük a 4 évet.
Egyetemen meg már teljesen más volt minden, ott tanulni utáltam, de a közösséget, többieket szerettem, oda imádtam járni.
Majd elmúlik ez az állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!