Ha az ember nem él társasági életet abban tényleg meg lehet őrülni?
Figyelt kérdés
Eléggé antiszociális vagyok, mert nem igaz élek társasági életet. Elvagyok magammal, mert ez így nekem jó, de a hozzátartozóim aggódnak, hogy ebbe meg fogok őrülni.2017. szept. 21. 18:29
21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen én elvagyok így, de abból indultam ki, ha többen féltenek ettől, akkor annak lehet valamennyi jelentősége és realitása.
2017. szept. 23. 00:41
22/23 anonim válasza:
Nem tudom mi értelme félni ettől. Ha valakit belül nyomaszt a saját magányossága, és és rossz neki, akkor abból lehetnek később gondok, miután már nem bírja, ezesetben megpróbálhat minden adott lehetőségét kihasználva változtatni. De akinek nincs semmilyen hiányérzete, annak mi félnivalója legyen?:))
Ha bármely helyzetben érzi, hogy már nem kellemes neki a magány, akkor van esélye változtatni.
23/23 anonim válasza:
*mínusz -és, nem akartam kétszer. bocs az elírást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!