Ha az ember nem él társasági életet abban tényleg meg lehet őrülni?
Figyelt kérdés
Eléggé antiszociális vagyok, mert nem igaz élek társasági életet. Elvagyok magammal, mert ez így nekem jó, de a hozzátartozóim aggódnak, hogy ebbe meg fogok őrülni.2017. szept. 21. 18:29
1/23 anonim válasza:
Hát sajnos én is ugyanígy vagyok. Általában jól meg vagyok egyedül is, de van, amikor úgy érzem szükségem lenne valakire. 17/L
2/23 anonim válasza:
Meg! Előbb-utóbb rájössz, hogy nem is olyan frankó egyedül lenni, aztán meg nagyon nehéz lesz betörni az iparba, azaz ismerősöket szerezni. Na akkor fogsz bekattanni.
3/23 anonim válasza:
Én 8 éve vagyok nagyon egyedül, mindig is szerettem egyedül lenni, de azért a jóból is megárt a sok... Én már a zárt osztályt is megjártam azóta. Nem hiszem, hogy mindenkivel megtörténik, de bele LEHET őrülni, az biztos...
4/23 anonim válasza:
Sose adatott meg nekem hogy társasági életet éljek, sose fogadtak el a körülöttem lévő emberek. És mostanra én már beleőrültem és öngyilkosságon gondolkodok. Mert képtelen vagyok emberi kapcsolatokat kialakítani hiába próbálom és így nem bírok élni
5/23 anonim válasza:
Igen, tényleg bele lehet őrülni. Általában öngyilkosság a vége a dolognak. Van a 3-as szabály: Levegő nélkül 3 perc, víz nélkül 3 nap, étel nélkül 3 hét, emberi kapcsolatok nélkül 3 hónap HALÁLOS.
6/23 anonim válasza:
Csak akkor lehet beleőrülni, ha bebeszéled magadnak. Akkor van baj, ha semmilyen emberi kapcsolatod nincs. De ha van családod, ismerőseid, akkor nem fogsz beleőrülni.
7/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. szept. 21. 19:08
8/23 anonim válasza:
Persze. Ez mèg nem is minden.
Ha a dinnye magját vèletlen megeszed, akkor a gyomrodban csírázik ki.
9/23 anonim válasza:
*asszociális (nézz utána a különbségnek)
Az ember alapvetően társas lény, de a társasági élet mivolta személyfüggő. Én jobban érzem magam egyedül és ez nem jelenti azt, hogy magányos vagyok. A magányba azért egy idő után bele lehet őrülni. Viszont ha jól érzed magad akkor meg mond meg ezt a hozzátartózóidnak, hogy ne agódjanak, mert neked ez így jó. Ha majd társaságba akarsz menni akkor mész.
10/23 anonim válasza:
Amíg van elég fű a közelben, addig minden oké. :) Hátratart az őrülettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!