Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek depressziós...

Szerintetek depressziós vagyok, vagy csak beképzelem magamnak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben mintha sötét felhők lennének a fejem fölött,mindent szürkének látok.Folyton rámjön a sírás.Semmivel sem jobb a világ mert én létezem.A suliban sincs minden rendben az osztály elvan klikkesedve.Próbáltam beilleszkedni de folyton rossz szavakkal illettek ami addig fajult hogy minden nap gyomorgörccsel és szorongással indulok iskolába.Régen mindig tudtam gond nélkül beszélgetni bárkivel,de mostanra teljesen zárkózott lettem.Eddig ez a hétvégéken elmút de mostmár egész nap mély szorongást lehangoltságot érzek.Olyan mintha egy sötét folt tátongana bennem és vinné el minden energiámat.Eddig mindig volt étvágyam,de most alig eszem valamit.Ma annyi salátát ettem ami a szokásos adagom negyede és egy szendvicset.Ezeket is alig tudtam megenni.

Van/volt még itt valaii még ilyen helyzetben?

Mi segitett rajtatok?

(Ha van benne helyesírási hiba akkor azért elnézést,telefonron írtam)

2017. szept. 9. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hasonlo volt nekem is a suliban. Kikozositettek.

Felnottkent sem lett jobb a helyzet. Melohelyemen nem szekalnak. De egyedul vagyok. Anyu meghalt 3 eve. Apuval nem jo a viszonyom. Uj parja van. Anyu reszerol a nagymamammal probalok sok idot tolteni es a mama testverevel. De masik varosban elnek. Igy havonta utazok hozzajuk. Amugy megy dolgozok, amennyit csak tudok. Leszbikus vagyok. Ez is neheziti az eletemet, ismerkeses sem jott ossze. Voltam szerelmes, de egyik sem volt viszonzott. Az eddigi probalkozasok kozul egyik sem volt jo. Mar feadtam. Csak a munkanak elek. Van egy 2 ember akivel neha-neha beuunk valahova kajalni vagy mozizni de ennyi. Jb 3 havonta. 25/L/L azert irtam le, mert nalad gondolomfele ennyi gond.sincs. drukkolok hogy minden szuperul menjen :)

2017. szept. 10. 17:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Hat igen nekem ilyen gondom nincs mint neked.

A suliban meg csak nem tudtam beilleszkedni mert mindenki bunkó én meg senkit nem akarok eltaposni.

Barátom meg remélem lesz,van egy srác akit mindig látok a buszon és folyton engem nez :)

2017. szept. 10. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!