Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sose lesz senkim?

Sose lesz senkim?

Figyelt kérdés

Évek óta önbizalom hiányom van és probáltam csiszolni a kulsomon és fogytam 16 kilot meg szepen oltozok is mostmar, hajam a derekamig ér, 1 hibam van hogy kicsit kancsal vagyok. De idaig mindenki azt mondta nagyon szep lany vagyok es ne mutessem meg de megfogom! Viszont nem hinnem hogy ez miatt ne lenne senkim. Sok olyat ismerek aki kancsal es van barátnője. Szoval nem vagyok ronda ez az egy szepseghibam van. Belsomrol: vicces vagyok, tudok fozni, sutni, takaritani, nem vagyok rosszul 30 perc mosogatastol szoval eleg hazias vagyok, hobbim a rajzolas, jo az alakom is a tobbiek szerint. Egesz vegig azt hittem magammal van baj de ma jottem rá hogy nekem az a bajom hogy nincs egy fiú mellettem. Annyira szeretnek mar baratot hogy el nem tudom mondani. Csak egesz nap olelgetni, szeretgetni, puszilgatni ahj mar... :((( nem azt akarom hogy csak berakja hanem romantikat. Udvariassagot, erezzem magam nonek mellette, ha fazok adja oda a pulcsiját... mindenki azt mondja ne surgessem es ne aggodjak ezen meg majd akkor jon vki anikor nem szamitok ra... En nem is foglalkoztam vele evekig de mostmar elegem van. Miert nem jon vki? Ugy hiszek a sorsban, es nem neten kell vki.

Raadasul beleszerettem egyik osztálytarsamba ami remenytelen platoi szerelem es napok ota rossz a kedvem. Nem tudhatja meg. Pedig nagyon különbözunk de ugy imadom:( sose fog ugy nezni ram. Pedig nekem ő kell!!! Annyi sütit sűtnék neki :D bármit megtennék neki csak egy szavaba kerülne.

Olyan rosszul erzem magam hogy nem volt még barátom, nagyon hianyzik hogy szeretgessen valaki.

17/L

2017. szept. 7. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Dehogynem, kezdésnek válogathatsz is a több száz privátból amit kapni fogsz.
2017. szept. 7. 20:21
 2/16 anonim ***** válasza:
48%

így van...olyan rohadt irígy vagyok, hogy te kiírsz egy ilyen kérdést, és egyből megrohamoznak...(jó mondjuk igazából 100-ből 70-nek az lenne a célja, hogy küldj magadról egy képet, amire kiverheti ma estére...na erre nem irígykedek mondjuk XD).

hol van az a párhuzamos univerzum, ahogy srácként kiírok egy ilyen kérdést, és egyből megrohamoznak a csajok, hogy "jajj, hát én itt vagyok"? :D

2017. szept. 7. 20:25
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

Schmidt Máriánál rondább kancsal nőt el sem tudok képzelni, mégis milliomos férje volt.

[link]

2017. szept. 7. 20:29
 4/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a jó link.

2017. szept. 7. 20:30
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező! Írjál már egy privit a ketteskének - mi pedig szépen elballagunk, oszoljunk, nincs itt kérem semmi látnivaló.
2017. szept. 7. 20:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Heidi az oposszum jut az eszembe mariskáról :D amúgy nem politizálok, de nagyon brutális fejszerkezetek vannak a magyar politikusok között, ő is, meg a matolcsy is...:D de régen ott volt még a fogtündér Selmeczi Gabriella, csak hát vót pénz, mostmár szépen mosolyog :D
2017. szept. 7. 20:33
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, csak egy szabály! Ha képet kérnek privátban, küldd el nekik a mosott edényeket meg a brownie-t .jpg-be invertálva, aztán majd csak pislognak. ;)
2017. szept. 7. 20:42
 8/16 anonim ***** válasza:
46%

Ha 30 percig tart a mosogatás, akkor rég nem vagy házias. :D

Amúgy mennyire állnak el a szemeid? Engem az írásstílusod irritál, az az egyetlen ami nem tetszik a leírtak alapján.

2017. szept. 7. 21:17
 9/16 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon gyerekes a stílusod. ,,ahj már" Az ilyen kifejezéseket nekem anno a tanyán lakó buta öregasszonyos osztálytársaim használták. Komolyodj.
2017. szept. 7. 22:01
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

Szia

Először is tisztázni kellene magaddal hogy valaki kell vagy az az osztálytársad. Mert azt mondod jöjjön már valaki aztán meg csak ő kell. Elég bizonytalan. Ha csak ő kell akkor hogy jöjjön "valaki" ha akkor sem vennéd észre ha nyakadba ülne. Más részről Annnnnnnnyira akarod hogy már ilyesztő. Ezt másik városból is meg lehet rajtad érezni úgy hogy valahogy vegyél vissza lendületből. :P Próbálj ki valamit fordítsunk az álláson. Eddig kerestél és vártál mostantól állj készen. Minden nap úgy kelj fel hogy MA lesz amikor találkozol azzal akivel eddig akartál és hagyod hogy meg ismerjen fiúk után ne rohangál mert amelyik után menni kell azzal később sok bajod lesz. Ha meg a csak Ő kell osztály társadra vágysz akkor inkább mond meg neki mi van nem akarsz kínlódni.

Amúgy a kancsalság szerintem nem nagy gond nekem tetszett már olyan lány aki kicsit az volt kimondottan cuki volt tőle. Ha Öcsém nem kavar be össze is jöttem volna vele. :P

2017. szept. 8. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!