Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért bánt el velem így az élet?

Miért bánt el velem így az élet?

Figyelt kérdés
Sose tudom magam elfogadni..Dolgozom,becsületes vagyok/voltam..Normálisan viselkedek,nem teszek semmi rosszat..Az emberek mégis rossz szemmel nénznek rám,sokan félnek is..Pedig egy légynek se ártanék..Volt nem egy párkapcsolatom magyar lányokkal,bár ők elfogadtak..De a legtöbb ember sose fog elfogani..És ebből talán rálehet jönni,hogy félig roma vagyok..Anyám magyar,sajnos apám aki roma,és akit sose szerettem!!Egyébként meg nem járnék cigánylánnyal..Sose jártam. Magyar nevelő apám nevelt engem,aki sajnos 2005-ben meghalt..De engem nem olyannak neveltek..Sose loptam (Egy csokit sem!).Mindenért megdolgoztam,nem volt zsebpénz! Ami volt is elraktam..És a mai napig is dolgozok h-péntekig,eltartom magam albérletben,jó munkám,jól keresek..Megvan mindenem..Mégis mindennap egy kínszenvedés..Látom hogy néznek rám.A legtöbb ember megvet,és rossz indulattal bánik velem,ezért munka után sose mozdulok ki itthonrol:(.Oké hogy senki sem szereti a cigányokat,ahogy én sem..Megvetem a tetteiket..De míg megnem ismerem,nem vetem meg..Van normális is,aki dolgos,dolgozni akar.Nem lopni,csalni,nem egy drogos..Én megvetem ezeket..Drog,alkohol soha! És nem nem vagyok én sem emberileg tökèletes,csupán próbálok érvényesülni..De lehetetlen..Mert a legtöbb ember megvet..És bàr mindig gondolkozom miért?Mit kellrne tennem,talán mert nem mosolygok?Miért kellene?Szenvedés minden..Szart sem ér az életem..Nagyon fáj az hogy mindenki megvet..Pedig nem vagyok olyan,nem vagyok olyan mint a hozzám hasonlók..Nem vagyok barna bőrű sem.Csak a hajam,szemöldököm fekete.Ezt örököltem SAJNOS! És sokszor kívánom bár megsem születtem volna..Mindenkivel kedves,tisztelettudó vagyok..Az idősekkel is! És mégis ismeretlenek sokszor porig aláznak,mikor táskákat húzogatnak elölem,vagy csak rámnéznek és elkerülnek..Mennék innen,ha lehetne,mert tudom senki sem lát itt szívesen..Mert itt engem senki nem fogad el..Lehetek bármilyen normális is. Nem tudom mit tehetnék?Sokszor már elgondolkodtam az öngyilkosságon is..Mert nem tudom magam elfogadni.. 22/F
2017. szept. 4. 16:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd, nekem leírhatod ezeket, szívesen meghallgatlak.
2017. szept. 4. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!