Még a normális kategóriába tartozom vagy keressek fel szakembert mert gaz van velem? Vag egyataln mit kene csinalnom hogy ne ilyen legyen a felfogasom? (tobbi lent)
A gondodat már leírtad úgy vélem: Unalom&Szerencsétlenség&Magány.
Ezeken kéne változtatni, illetve enyhíteni, ha teljesen el nem is tudod őket tüntetni. Valószínű nem sok barátod lehet ezekszerint, beszélgetésre vágysz, arra hogy legyen valaki melletted, hogy elfogadjon
valaki. Magányos vagy. Az emberek gyakran emiatt értelmetlennek/unalmasnak érzik a napjaikat/életüket. Nekem volt egy barátom, akit elvesztettem,
s az egyetlen is, sokáig én is így voltam. A hiánya is fájt, de egy idő után már csak az, hogy értelmetlennek éreztem az életem/unalmasan telt minden. Rossz kimondani, de miatta éreztem jól magam a mindennapjaimban.
Miatta keltem fel szívesen, s boldogabbnak éreztem magam.
Találnod kellene magadnak célt/értelmet, ne másokért élj, magadért. Nem lesz mindig ott valaki fogva a kezedet, nem kellene túlságosan másokra támaszkodnod. Az, hogy más vagy mint a többiek bizonyos szempontokból,
nem hiszem, hogy baj lenne. Igazából szard le az emberek véleményét amennyire csak tudod a közeljövőben, mert nagy gondjaid lesznek ebből. Ne az határozzon meg, hogy ők szépnek/jófejnek találnak vagy sem,
az határozzon meg, hogy te magadat annak találod-e. Ha nem, változtass. S persze barátokat sem árt szerezni, persze még mindig azt mondom, nem kéne feltétlenül csak másokra támaszkodni, de növelné az önbizalmadat/feldobná a napjaidat úgy gondolom. Nincs gáz veled szerintem, bár kicsit jobban is összefoglalhattad
volna a mondanivalódat mert ez így hosszú lett, s a rövidtávú memóriájában az embereknek nem marad meg ennyi minden. Magyarul a többség nem tud majd minden egyes dologra válaszolni. Igen baj van a felfogásoddal, de nem hiszem, hogy emiatt szakemberhez kéne fordulni. Csak változtatni, elgondolkodni a dolgokon
s cselekedni.
Annyira szeretem ezt a storyt... Nem birom ki, hogy ne osszam meg!
Volt egyszer egy orszag ami mar evszazadok ota kemenyen alta a sarat es verte vissza az ot tamado barbar seregeket. Aztan egy szep napon a kiralyuk azt mondta: "Epitsunk falat!" es a fal megepult! Az egesz birodalmukat korbevevo, 50 meter magas acel es ko epitmeny fensegesre sikerult! Nem kellett tobbe a tamadokkal foglalkozni es boldogan eltek. A gondok szazadokal ezutan kezdodtek: Az emberek beszurkultek, elfasultak, elvesztettek a remenyt es az oromot. Mar mar belepusztultak az uressegbe amikor egy idegen kopogtatott a kapukon. Beengedtek es elcsodalkoztak rajta. Amig ok falakat emeltek es megrekedtek a kulvilag elhaladt feledtuk es felmorzsolt mindent amik egykor voltak. Vajon mit tettek az idegennel? Orultek neki. Orultek, hogy talaltak valami erdekeset ami fenyt visz a szurkesegbe, de feltek is tole mert elutasitottak a kulvilagot. Keptelenek voltak nyitni fele es megoltek. Elpusztitottak mindent ami ra emlekeztette oket. Az ajtokat megint becsuktak.
Ez persze csak egy tortenet aminek valosag alapja "bizonytalan", de megtortent es ez ketsegtelen. Maximum mas mertekben es nem evszazadok lefolyasa alatt.
Az elet persze monoton mint egy metronom. Reggel felkelsz -katt-. Iskolaba mesz -katt-. Valahogy atveszeled a hulyek sereget -katt-. Hazajossz es tanulsz, hogy holnap minden elorol kezdodjon -katt-.
-katt-
A metronom nem fog megalni. Neha gyorsul, helyenkent belassul, de megadja a ritmust a zongoraknak, a hegedunek, a vonosok, fuvosok tomkelegenek. Az eleted melodiaja folyamatosan kiser teged. Az, hogy te csak kattogast hallasz, szinfonikusokat vagy eppen metalt az a te dontesed.
Mindennek kell egy kezdet. Ha te egy remekmuvet akarsz hallani akkor kezd egy gonggal. Valami teljesen varatlannal ami felrazza a nezoket es felebrednek almukbol. Aztan csak szepen haladj tovabb. Hamis lesz az elejen, nem az a hangszer szol amit te akarsz, de szepen fokozatosan belejosz.
Fordulatok mindig tortennek. Egyeseknek mar az meglepo, hogy csak ugy a semmibol elokaparok egy par teloszamot es a kozelebbi baratokat elhivom bowlingozni mert eppen ehhez volt kedvem. Ez vajon fordulat? Mihez kepest? 5 eve egyetlen baratom nem volt, mostmeg ejfelig nem tudtam elszabadulni mert hallgatni akartak az eloadasom. Most akkor ez fordulat vagy csak atvezeto ket gong kozott? Vajon eljon az a pillanat amikor egy kisebb csapattal az oldalamon, egy szal karddal a kezemben nekirontok a tobb ezres seregeknek? Hosszu meg az elet. Egyszer meg ez is megtortenhet.
Ha belekezdesz akkor milyen zene szoljon? Ami neked tetszik. Ha a kozonsegnek nem fekszik a tema akkor felkel es elmegy, biztosan jonnek helyukre masok. Dontsed el: kinek szol a dal? Nekik vagy neked? Borzalmas egy vilagban elnenk ha mindenki masnak akarna megfelelni. Akkor jonne el a tenyleges szurkeseg vegelathatatlan kora. Barki aki mas lenne azt elpusztitanak. Dontsed el, hogy te milyen akarsz lenni es tegyel erte. En megtettem es bar nem tetszik mindenkinek en boldog vagyok. A dontes rajtad all!
19f
Katt
Katt
Matt
Firedoom azt írta, ha esetleg valaki nem értené, hogy az élet változó. Úgyhogy felesleges parázni, hogy mi van most, ugyanis később lehet más, mert sodródsz az árral, ami felvesz minden sz***art. És igaza is van! Szóval csak csináld azt, ami a feladatod, kérdező.
(Mondjuk rám pont nem igaz, amit mondtál, Firedoom. Én tudom a jövőm és ezért rühellek élni. :D De ezzel csak én vagyok így az egész világon, úgyhogy nagyon jót szóltál, mert rajtam kívül mindenkire igaz. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!