Szerintetek ez belefér a "normális" büntetés kategóriába?
Nem, nem fér bele!
Semmilyen szinten nem fér bele, hogy egy gyereket megkötözzenek.
Amúgy mennyi idős a gyerek? Ha még pici, lehet meg sem érti. Ha meg már nagyobb, fel kéne deríteni az okát, hogy miért csinálja.
Ha csak heccből és már érti, hogy nem szabad, de akkor is csinálja, akkor meg max. keljen fel az asztaltól és majd eszik, ha megtanulja, hogy ne nyúlkáljon a hajába.
Én már azt sem értem, hogy miért baj az ha evés közben hozzáér a hajához.
Egyébként nem fér a normális büntetés kategóriába. Ha evés előtt kötelezően összefogják a haját, vagy felállítják az asztaltól az az. Hogy mozgásában korlátozzák és végignézetik vele, ahogy mások esznek, nem normális dolog.
Szerintem ez durva.
Nem vagyok annak a híve, hogy mindent hagyjunk rá a gyerekre, de én ezt inkább megszégyenítésnek tartom. Én elmagyaráztam volna, hogy miért nem lehet. Ha nem hallgat rá, akkor pedig elküldöm az asztaltól. De ez a lekötözés nekem olyan beteges meg erőszakos. Anyukája miért hagyta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!