Mit tegyek ha olyan történik velem aminek nem szabadna és ezt senkinek sem szabadna elmondanom? Többi lent 15/L
Sosem gondoltam volna ,hogy ilyen létezik ,mert ilyet csak a filmekben láttam eddig.Sosem hittem benne ..de amikor megtörtént velem ,azon a napon..minden megváltozott.Új életet kaptam ,de ebbe van valami baki.
Játszanom kel minden nap a mosolygós, "minden napi , normális" ,problémamentes lányt ,mert ha elmondom valakinek bajban leszek../semmi erőszakról nincs szó,csak csodás ,de még is megmagyarázhatatlan dolgokrol/ A komolyság kedvéért..Nemfüvezek szóval a efféle vagy hasonló válaszokat mellőzétek. Tudtok valami tanácsot adni ,mit kéne kezdenem magammal? Remelem érthető voltam..mert megprobaltam kiönteni a szívem..
írd/fesd/zenéld/énekeld meg az élményeidet
ez fontos, hogy ki tud fejezni a csodát, amit átélsz
"Nem mondhatom el senkinek,
Elmondom hát mindenkinek"
Karinthy
Így csakis az alábbi dolgokra tudok gondolni:
A)Elvesztetted a szüzességed
Jó ez csak egy dolog de minél részletesebben olvasom annál inkább ez jön le. Esetleg vmi spirituális élményben volt részed (nem valószínű). De lehet én vagyok a hülye és teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!