Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érzem magam magányosnak?

Miért érzem magam magányosnak?

Figyelt kérdés

2017. aug. 29. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

0 óra 56 perces: Menj totózni, látom, az megy.

Eleve nem nehéz stílusból következtetni, hogy kamasz, vagy felnőtt. Máskülönben sok felnőtt magányos, és mindkét nemből, kamaszok esetén is.

Odavagy önmagadért, hogy feldobsz egy érmét, beletrafál,sz hogy "fej", ami neked nincs...

Máskülönben meg ez válasz a kérdésre, hogy lefogadod, hogy tippelsz 50%-ra?? Magasságos...

Ha viszont valaki értelmes választ írt, mindjárt nullára pontozzák le...

2017. aug. 30. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Na és ez miért fáj neked? Vagy csak úgy érzed ezzel a kommenttel most te lettél itt az okos?

Amúgy meg ha olvasni is tudnál, már látnád, hogy nem a stilusából tudtam, hanem mert számold szépen meg hány ilyen kérdés van, magányos vagyok stb, mind tizenéves csajok...

2017. aug. 30. 13:23
 13/15 DreamHorse válasza:

Én is nagyon magányosnak érzem magam, de nem tudok mit tenni ellene. Egyedül a két legjobb barátommal érzem magam jól. Ha viszont egy más társaságban vagyok, ugyanúgy magányosnak érzem magam, mintha egyedül lennék. Mindenkit eltaszítok magam mellől, mert szociális fóbiás vagyok, és engem csak egy csendes lánynak hisznek aki alig beszél. Csak félénk vagyok, szégyenlős. Mind ezt mondja, holott fogalmuk sincs, mi zajlik le a fejemben. Nekik csak egy csendes és unalmas lány vagyok, és mindenki menekül előlem.

A depresszió okozhat magányosságérzetet. Nem vagy nagyon fáradékony? Nem érzed úgy, hogy már nem érdekelnek olyan dolgok, amikért odavoltál korábban? Igazából a szülő dolga figyelni a gyerekére és észrevenni a jeleket, de szerintem nanapság az emberek nagy részének fogalma sincs a mentális betegségekről. 18 éves éves lány vagyok, és magamnak kellett rájönnöm (év elején történt ez), hogy komony bajok vannak a fejemben, mert a szüleim sosem gondolkodtak el az elég egyértelmű jeleken. Már nagyon régóta vagyok ilyen amilyen, túl régóta, és ha túl későn kezdik el kezelni a hasonló betegségeket, kigyógyulni belőle valószínűleg már nem lehet.

Nem akarlak megijeszteni ilyen dolgokkal, csak azért jobb ha az ember tud ilyenekről, és minél hamarabb el kezd gyanakodni, mert a mentális betegségek sokkal komolyabbak tudnak lenni más betegségeknél. Pont a te korodban alakulhatnak ki ezek, és sok embert érintenek, csak a többség nem veszi észre vagy nem mer segítségért folyamodni. Lehet, hogy semmi komoly a te magányosságérzésed, de azért jobb ha az ember kicsit tájékozott a mentális zavarok terén.

2017. szept. 2. 09:38
 14/15 anonim ***** válasza:
61%
Mi a csillagjegyed?
2017. szept. 3. 17:22
 15/15 anonim válasza:

Lesz ez még így se:'D Nem azt mondom, hogy 13 évesen nem lehetsz magányos, de nem gondolod, hogy ha már ennyi idősen ilyen problémáid vannak, később csak rosszabb lesz?

A magány érdekes dolog, általában nem egyedül jár. Személyfüggő, hogy ki mivel tudja legyőzni; ezt neked kell kitapasztalnod. Ne ess kétségbe, ha elsőre nem sikerül, mert ha hiszed, ha nem, nem vagy egyedül ezzel. Lendülj túl a holtponton, csinálj valami szokatlant, amit egyébként nem tennél meg. Nem kell egetrengető dolgokra gondolni, csak apránként haladj. A lényeg, hogy kijuss a hullámvölgyből, aztán majd meglátod. Te vagy a főnök.

Bár öhm, tanácsot nem kértél, azért ezt is kaptál.-. Hogy miért érzed így magad? Először is, kitart még ez az érzésed? Mondjuk valószínűleg vissza fog még térni, szóval a miért... Nem tudom. Ezt látatlanban miből állapítsuk meg? Neked kell tudnod. Bármilyen furcsa, ha elgondolkozol, előbb-utóbb te magad is rájössz. Ha nem is konkrétan az okra, arra talán igen, mi indította el. Ha ezt felismered, már nincs gáz:)

2017. szept. 29. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!