Olyan magányosnak érzem magam. Mit tehetnék?
Remek tanács, egyedül biztosan nagyszerűen érezné magát.
Ha csak beszélgetni szeretnél írj nyugodtan, egyelőre még dolgozok úgyhogy kicsit lassabban tudok reagálni, de nekem is elbszott napom van, szívesen elterelném a figyelmem(megelőzve a privát rohamot; 25F, mindenki tegye vissza a pöcörőjét)
#2-es attól még szerintem pár fiú ugyanúgy rád fog írni, velem is volt már ilyen :D
Sok itt a magányos férfi.
Kérésed előző meghallgatásra talált. :)
Kérdező,
Ma már a netes társkereső a divat, szerintem guglizz kicsit és utána regisztrálj be néhányba. Ha nehezen ismerkedsz, ez egy használható megoldás. Legtöbb ismerősöm onnan párzott be - kortól és nemtől függetlenül.
Ha viszont nem vagy kuka és megy az ismerkedés, akkor meg ahogy előttem írták: Uccu neki egy szórakozóhely, mert az tele van magányos szívek múzeumával, ha kissé nyitottabb szemmel jársz. Körbejárod a vitrineket (asztalokat) és meghívatod magadat egy italra. - Igazából ennyi. Nem kell ezt egy férfi előtt túlcicomázni, az se diszkózni jár ám oda. Beszélgettek kicsit - ha szimpi, akkor telefonszámot cseréltek és legközelebb már célirányosabban folytathatjátok. Ha csak beszélgetőtárs kell, ez akkor is be szokott válni.
Egy kis statisztika, nem olyan bonyolult ez: Mennyi magányos ember van egy ilyen helyen? Mennyi ilyen hely van egy átlagos városban? Mennyi szomszéd település van a környéken? Mennyi is a potenciális párjelölt? Miért ide írogatsz, ahelyett, hogy tennél valamit a siker érdekében? :) Amúgy meg sok sikert kívánok és kicsit több önállóságot. (47/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!