Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti mit csinálnátok a helyemben...

Ti mit csinálnátok a helyemben? Komolyan már ki tudnám magam végezni.

Figyelt kérdés
Volt egy 4 éves kapcsolatom közbe lassan kikoptak a barátaim, most 30 vagyok tök egyedül és semmilyen hobbi nem érdekel csak röhögni szeretek meg dugni . A tömeget nem bírom, újabban már a prostiktól is undorodom . Hol szerezhetnék barátokat és új nagy őt?

2017. aug. 20. 03:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Hat nagyon sajnallak kedves kerdezo. A szimpla dugas olyan mint az eves meg a hugyozas, csupan a testi szuksegletek kielegitese. Nem lehet eletnek nevezni aki csak ezt csinalja. (Nem osszekeverni a szeretkezessel). Amig igy gondolkozol sose leszel igazan boldog. A nagy ot nem kell mindig keresni, ugyis akkor talaltok egymasra mikor nem is szamitasz ra. 30 evesen nem ugy kene gondolkozni mint egy kiskamasz. A nagy o mellett vannak meg fontos dolgok, amikert lehet elni, pld karrier epites, kulturalodas, masokon valo segites (pld szegenyeken), csalad, vilagot jarni. Vagy a magadfajtanak hiaba beszelek ilyen dolgokrol mert csak rohog es tovabbkattint?
2017. aug. 21. 09:18
 12/14 A kérdező kommentje:
nem. és köszönöm a jótanácsokat.
2017. aug. 22. 16:31
 13/14 A kérdező kommentje:
nekem sem tetszik hogy ilyen farok vagyok csak nincs ami feldob
2017. aug. 22. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Elhasználódtál! Ilyen ez a világ, együnk igyunk, ki tudja holnap meghalunk? Az a baj, hogy semmi hobbi nem érdekel. Nincs érték a szemed előtt. Röhögni meg a másik. Boldog szeretnél lenni? Valóban? Akkor szívleld meg a legnagyobb ember aki valaha élt tanácsát. "Boldogok akik tudatában vannak szellemi szükségletüknek" Ezt a szükségletet Isten Szavában a Bibliában találod. A jw.org.hu hivatalos honlapon komoly dolgok vannak, talán megkomolyodsz.
2017. aug. 23. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!