2 eves kislanyom befolyasoljak, vagy komolyan gondolja ezeket? Ti mit csinalnatok a helyemben?
Nekem is kétéves múlt a kisfiam. El se tudom képzelni, hogy magától találna ki ilyet.
Ha kerek-perec azt mondta, hogy a másik mama mondta ezt neki, akkor a gyerek jelenlétében igenis rákérdeznék a másik mamánál.
A mi gyerekünk soha senki emberfiára nem mondta, hogy nem szereti őt. Sőt, még olyan állatokra sem, amiktől fél (pl. ugatós kutya). Én mai viszonyok között szigorú apának számítok, de énrám sem mondta, mikor feleségemmel kettesben vannak, akkor sem.
Szerintem pont azért mondogatja ezt előtted, mert megzavarodott ettől a megjegyzéstől: azt érzi, hogy a másik mama szereti őt, de hát ha az egyik mama ezt mondta, akkor mégsem? Szegény kislány nem tud mit kezdeni ezzel az ellentmondással.
Esetleg próbáld vele tisztázni, milyen helyzetben, szövegkörnyezetben hangzott el az ominózus mondat.
Nagyon kivancsi lettem :-)
Varom a hetveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!