Mit csinálnátok? Szülőkhöz hazaköltöztünk, két kisgyerekkel, mert pénzt szerettünk volna gyűjteni külföldre való költözéshez.
Kissé összevissza az írás.
1. Írod, hogy hazaköltöztetek
2. Aztán azt, hogy visszaköltöztetek
3. És most kérded, milyen búcsút vennénk? Kitől, ha már nem is laktok ott?
Én sem értem. Most akkor haza vagy visszaköltöztetek? És kitől kell búcsút venni?
Egyébként meg ne az öcséidet szidjad, hogy mennyi pénzt adnak le, hanem arra gondolj, hogy a család megszokott életvitelét ti forgatjátok fel fenekestül, hiszen 2 kisgyerekkel + 2 felnőttel mentetek oda.
Azért két kisgyerek mellett pihenni nem igazán tud a család sem, és ti simán belekényszerítettétek a család összes tagját.
Apádnak meg igaza van. Ha nem használjátok a laptopot, akkor feleslegesen ne fogyasszon áramot. Oké, tudom, hogy nem fogyaszt olyan sokat, de az áramfogyasztásnál is él az , hogy a "sok kicsi sokra megy"
Öcséd a gyerekeik te az vagy de a te férjed, gyerekeidet már a ti kötelességetek eltartani nem a nagyszülőknek.
Laptopot meg miért hagyja bekapcsolva ha nem kell?Igenis kapcsolja ki ha már spórolni akar.
nem azt irta h visszakoltozTunk, hanem h visszakoltozunk.. olvasni kellene megtanulni, aztan kritizalni ;-).
Amugy az osszehasonlotast en sem ertem a tesoid gondolom eddig is otthon laktak, eltartjak oket. Azt vartad, h a te gyerekeidet meg ferjedet is tartsak el mert ti sporoltok??.ennyi erovel kerhetnel toluk havi 100.000-et, m ti igy sporoltok..
Ha nem birjatok egyutt akkor koltozettek, helyes dontes, ettol meg a szuleid, nyilvan segitettek mindig ha tudtak, hiszem most is odakoltozhettetek 4-en.. szoval megkoszonnem h segiteni probaltak, de rajottetek, h felnott fejjel mar jobb kulon. Ennyi!!
De te már kirepültél a családból,neked saját családod van. Amíg te velük éltél gyerek és férj előtt kértek a rezsibe?
Mert ha nem ugyan ott vannak. Illetve azért saját háztartás fenntartása mellet plusz egy lakás hitelébe besegíteni nem sok család tehetné meg. Mert azért azt te sem gondolod,hogy tesódéknak,saját életezésre félretett pénzüket a ti lakásotokra kellene költeni vagy akkor tulajdonrészt is adtok nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!