Mit tegyek, ha egy részem nem akarja, hogy nekem jó legyen?
Az egész úgy fog hangzani, mintha skizofrén lennék, de nem erről van szó (legalábbis remélem)..
Úgy érzem magam, mintha kétféle "ember" élne bennem. Az egyik egy tök átlagos, introvertált, hétköznapi srác, a másik "énem" pedig mindenáron megakarja akadályozni, hogy ez a srác boldog legyen.
Tehát mindig ok nélkül teszek rosszat magamnak és egyszerűen nem tudok ellene tenni. Lehetne egy tök jó életem, de valamiért muszáj vagyok szándékosan rosszat tenni magamnak, hogy kielégítsem az egyik énem vágyait..
Például nem megyek egyetemre, pedig simán összejöhetne, ha kicsit tanulnék az utolsó évemben, de nem megyek, mert mintha jól esne, hogy tönkreteszem az életemet.
Nem beszélgetek senkivel, eldöntöttem, hogy már bulizni sem fogok menni sehova. 10 centis vágások vannak a felkaromon, combomon és sokszor még ezt is kevésnek érzem. Semmi okom nincs ezt csinálni, egyszerűen csak muszáj. Egész életemben azaz egyetlen egy dolog tölt el örömmel és boldogsággal, ha valamilyen formában szenvedhetek.
Korábban voltak napok, mikor éheztettem magam, a füvezés és a cigizés is jelen van/volt.
Egyszerűen örömmel tölt el, ha valaki érdeklődik felőlem és bunkón lerázhatom. Igazából nem is tudok mást csinálni, mert, ha megpróbálok valakivel beszélgetni (pl Facebookon) dührohamot kapok.
17/F
Mindez csak addig ilyen vidám dolog, mint ahogy leírod, míg a szüleid eltartanak.
Amikor a szüleid meghalnak és magadnak kell eltartani magadat, vége a vidámságnak.
Ha csak a saját témáid érdekelnek, és a másik embertől dührohamot kapsz, akkor valami mentális problémád van. Lehet, hogy Aspergeres vagy.
Utána kellene járni ennek, és segítséget kérni szakembertől. Ezt itt a gyakorin nem tudjuk neked megoldani.
Amint a szüleim meghalnak, öngyilkos leszek.
Édesanyám az egyetlen ember, aki tudom, hogy rosszul érezné magát, ha meghalnék, én pedig nem akarok neki fájdalmat okozni ezzel, tehát megvárom, amíg elmegy..
Ha Pesten laksz, és szeretnél valakivel név nélkül beszélgetni, állok rendelkezésedre!
Meg tudom érteni minden szavadat, ugyanakkor, így ismeretlenül is féltelek, mert nagyon súlyos gondjaid vannak.
24F
"Amint a szüleim meghalnak, öngyilkos leszek."
Nézd, nem az egész ember van tönkre menve, hogy értelmetlen az élete.
Te egy klassz srác vagy amúgy.
Csak van az agyadnak egy olyan része, ami fejlesztésre szorul. Azt kell meggyógyítani, a többi résznek semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!