Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem hív a párom soha költséges programra, mert nem akarja fizetni a részem?
A barátom mondja pl, hogy "X kiállításon még nem voltam, de állítólag elég jó", vagy hogy "elmehetnénk majd moziba is"... de aztán nem hív el sehova konkrétan. Vajon azért nem, mert nem akarja a részemet fizetni és így gáznak érezné, ezért azt várja, hogy én mondjam ki konkrétan, hogy menjünk?
Egyébként 2 hónapja vagyunk együtt, és még soha nem hívott "költséges" programra. Nem arról van szó, élvezem én nagyon az "ingyenes" progikat is vele, és nem dolgozik, nincs keresete, ugyanakkor a benzint mindig ő fizeti, ha megyünk valahova, mert az ő kocsijával megyünk. Csak az érdekel, hogy miért nem hív el konkrétan... mert ha csak ezért, mert az én részemet nem akarja fizetni, akkor elhívom én. De ha azért nem hív, mert nem akar egy "hülye mozira" annyit kiadni, akkor nem akarok úgy én sem menni. De gondolom ha nem akarna menni, akkor nem említette volna meg, ugye?
20/L
Ezek alapján anyu/apu csak a benzint állja...
Szerintem elvinne oda is szívesen, de úgy van mint én; addigra lesz pénzem - és sose lett még a tervezett időpontra pénzem.
Hát nem tudom.
Utálom, ha anyagiakról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!