Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért nem hív a párom soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem hív a párom soha költséges programra, mert nem akarja fizetni a részem?

Figyelt kérdés

A barátom mondja pl, hogy "X kiállításon még nem voltam, de állítólag elég jó", vagy hogy "elmehetnénk majd moziba is"... de aztán nem hív el sehova konkrétan. Vajon azért nem, mert nem akarja a részemet fizetni és így gáznak érezné, ezért azt várja, hogy én mondjam ki konkrétan, hogy menjünk?

Egyébként 2 hónapja vagyunk együtt, és még soha nem hívott "költséges" programra. Nem arról van szó, élvezem én nagyon az "ingyenes" progikat is vele, és nem dolgozik, nincs keresete, ugyanakkor a benzint mindig ő fizeti, ha megyünk valahova, mert az ő kocsijával megyünk. Csak az érdekel, hogy miért nem hív el konkrétan... mert ha csak ezért, mert az én részemet nem akarja fizetni, akkor elhívom én. De ha azért nem hív, mert nem akar egy "hülye mozira" annyit kiadni, akkor nem akarok úgy én sem menni. De gondolom ha nem akarna menni, akkor nem említette volna meg, ugye?

20/L

2015. febr. 19. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ja
2015. febr. 19. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés! Attila!
2015. febr. 19. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezek alapján anyu/apu csak a benzint állja...

Szerintem elvinne oda is szívesen, de úgy van mint én; addigra lesz pénzem - és sose lett még a tervezett időpontra pénzem.

2015. febr. 19. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.

Utálom, ha anyagiakról van szó...

2015. febr. 19. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Fico for president!
2015. febr. 19. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sokallja a pofátlan belépőárakat. Ahogy többek közt én is. Mi a rák kerül egy mozijegyen ezerötszázba...?
2015. febr. 19. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Hívd el Te aztán meglátjátok.
2015. febr. 19. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért nem hív költséges programokra mert nincs pénze,azt viszont nem akarja,hogy te fizess.Szerintem beszélj vele erről.
2015. febr. 19. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Persze, eszébe jut, hogy ide kéne menni meg oda kéne menni, aztán nem konkretizálódik semmi, egyszerűen elfelejti. Veled még sosem volt, hogy találkoztál régi ismerőssel és "akkor majd megbeszéljük a talit", végül elfelejtetted, vagy kiviszed a szemetet, és "jó, majd kiviszem" satöbbi, satöbbi etcetera. Nem kell ezt túlgondolni.
2015. febr. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!