Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan segítenél valakin, aki...

Hogyan segítenél valakin, aki fel akarja adni az életét?

Figyelt kérdés
2017. febr. 18. 23:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Sehogy. Nincs érdekem abban hogy segítsek bárkinek is csak úgy.
2017. febr. 18. 23:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Megpróbálnám megmutatni, hogy van értelme az életnek, hogy szebb jövő vár rá.
2017. febr. 18. 23:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább sehogy, egyrészt ez is személyes elhatározás hogy idáig elmenjenek a dolgok.
2017. febr. 18. 23:40
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Vagy hogy érted hogy segíteni neki? Abban hogy sikerüljön neki, vagy megakadályozni akarod?
2017. febr. 18. 23:42
 5/11 piriiiii ***** válasza:
86%
Mondogatnám neki, hogy Magyarország erősödik.
2017. febr. 18. 23:43
 6/11 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha nagyon közeli ismerős, családtag, akkor megpróbálnám lebeszélni róla.

Átlag ismerősnél, ismeretlennél meg hagynám, hagy csináljon amit akar. Lehet én vagyok szemét, de miért az én idegeim menjenek tönkre miközben próbálok valakit visszarángatni az életbe.

2017. febr. 19. 00:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Csináljatok közös programokat, mozi, kirándulás, menhelyen kutyasétáltatás, a lényeg, hogy ki kell rángatni a négy fal közül, hogy még csak ideje se legyen ilyeneken gondolkozni.
2017. febr. 19. 01:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy elmondanám neki, hogy ez a legrosszabb és legegyszerűbb megoldás. Sőt nem is megoldás, hanem menekülés a problémák elől. Elmondanám neki, hogy láttam tolószékes, kéz, láb. nélküli, egyéb testi fogyatékossággal rendelkező embereket, akik soha nem adják fel. Mindig van miért küzdeni és célt kitűzni.

Az én mentalitásom a spártai, soha fel nem adom hozzáállás. Ha ebből egy kicsit át tudnék vinni az illetőnek, akkor már visszatáncolona a szakadék széléről.

2017. febr. 19. 02:12
 9/11 anonim ***** válasza:
32%
Sehogy, a természetes kiválasztódás része, hogy a gyengék kiperegnek, az erősek pedig tovább adják génjeiket.
2017. febr. 19. 08:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Most látom hogy a sok álszent töröltette a kérdésemet, mert nem az a válasz jött amit vártak.

A kérdé az Volt hogy hogy segítenék. Leírtam, hogy hogy segítenék neki a végrahajtásban.

Válasz a kérdésre, vagy nem?

2017. febr. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!