Ha ket ember akarja egymást de nem lehetnek együtt akkor ez az érzés elmúlik vagy csak erősödni fog és még jobban fájni?
Csak csók volt.
Akarjuk egymást de nem lehetünk együtt.
Szóval ha hónapokig nem beszélünk nem látjuk egymást akkor ez az érzés el múlik vagy erősödni fog?
Ha pl majd újra látjuk egymást ugyanazt fogjuk érezni?
Ez változó, attól is függ, hogy találtok-e időközben valaki mást. Ha igen, és boldog leszel, akkor lehet, hogy semmit nem fog jelenteni, ha újra találkoztok. Az is lehet, hogy hirtelen furcsa lesz, megvisel majd, de 1-2 napon belül elmúlik. Vagy pedig teljesen összezavarodsz! De ugyanez lehet akkor is, ha egyedül leszel, lehet, hogy akkor sem fog már jelenteni semmit.
Erre nem lehet megoldást írni, ezt tényleg az idő dönti el! De van rá esély, hogy elmúljon! :)
Nekem biztos hogy nem lesz senkim .
Nem is volt nem is lesz. Csak ő kell.
Várni fogok rà, amúgy se vagyok az a kapcsolat parti , mással el se tudom képzelni magam.
Rengeteg probléma van.
Ha tiszta lelki ismeretet akarok nem szabad vele foglalkoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!