5 éve folyamatosan romlik az állapotom. Akárhogy próbálkozom nem sikerül senkivel össze jönnöm. Elején még nem érdekelt de most 1 éve neki álltam vagdosni magam, egyre depressziósabb vagyok. Pár hónapig bírom utána mikor találkozok olyan valakivel akibe "bele szeretek" tudom hogy esélyem sincs mert már önbizalmam sincs, és ez után nem tudok másra gondolni és úgy érzem a mostani után már nem bírom. Már teljesen úgy rondának érzem magam, nem merek sehova menni. Most hülye voltam el mentem Montenegróba mert azt hittem segít kicsit a nyaralás, de csak rosszabb lett. Nem tudom van-e értelme ki írnom ezt de veszteni ezzel semmit nem tudok. Hátha..
Takargatnod kell magad, mert különben teljesen beégsz az emberek előtt, akiknek egyből leesik majd, hogy ezek nem véletlenül kerültek a karodra.
Mire jó ez?
Múltkor találkoztam egy nővel, akinek utólag vettem észre, hogy a karja tele van hegekkel. Rákérdeztem, erre mérges lett, és nem akart róla beszélni, pedig elvileg atomstabil ember és nincs semmi gondja. Ezek szerint nem volt mindig így.
Miért nem edzel inkább?
2017. aug. 8. 20:39
2/8 anonim válasza:
Nem ítéllek el érte, de tényleg, mire jó ha vagdosod magad? Bennem is ez a kérdés merült fel először. Ahogy az előttem válaszolónak is.
2017. aug. 8. 20:45
3/8 A kérdező kommentje:
Kondizok, tanulok és most motorra is el kezdtem a jogsit hogy el tereljék a figyelmem, de csak egy ideig segített. Én már szinte mindent meg próbáltam.Köszi a választ.
2017. aug. 8. 20:48
4/8 A kérdező kommentje:
Én se értem miért de lenyugtat.
2017. aug. 8. 21:25
5/8 r.sentinel válasza:
Eletcelt kell kituznod, ertelmet kell adnod a napjaidnak, mert nem veletlenul jottel a Fold nevezetu bolygora.Eletfeladatod van es amiket negativan erzesz es ertekelsz a mindennapokban azok a te tukorkepeid a katalizatorod, azok amikkel szemben maskent kell cselekedned, gondolkodnod, velekedned. Amint megteszed ezen nem konnyu lepeseket megvaltoznak az esemenyek. Van aki negativ lelki esemenyeket kap hogy valtoztasson es ezt lehet hogy 4-5 lkalommal is es megsem valtoztat akkor jonnek a sulyosabb segberugasok, jelek figyelmeztetesek, akar egeszsegugyi problemak. Mindezek azert jonnek hogy tanitsanak valtoztatni es kilabalni abbol ami rosszul erint.Ha megutnek az a helyes hogy te is megusd, hanem az hogy elgondolkozz mi volt az inditeka a fizikai serelemnek es azt helyrehozni.Egy gyogyszer csak felszini problemat es idoleges dolgot old meg, de attol a lelki problemadat meg mindig nem oldja meg, csak ha megkeresed az okozokat es vagy elengeded vagy megbocsajtasz vagy bocsanatot kersz. Namaste !!!
2017. aug. 8. 21:32
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszönöm amit írtál. De én senkire sem haragszom. Élet célom van kitűzve. De a depresszión nem tudok túl esni sehogy. Mindent meg próbáltam kivéve a drogokat ezalatt értem a cigit és az alkoholt is. Gyógyszert szedtem de semmit sem ért. Nekem az hiányzik hogy legyen valakim, nincs kivel beszélnem, mindent magamba folytok. Este több óra mire el tudok aludni, nappalira jártam most át mentem estire és mellette még dolgozni is el kezdtem hogy minél kevesebb szabad időm legyen és hátha este fáradtan haza érve tudok aludni, de így sem megy. Senkinek se hiányoznék. Inkább törlöm is, hülyeség volt ezt ki írni, reménytelen :( Azért köszönöm!
2017. aug. 8. 21:47
7/8 anonim válasza:
Kitartást tesó.
Én is ramaty állapotban vagyok és nekem tizede nincs meg ezeknek meg asszociális lettem.
Az a lényeg, hogy próbáld azt megpróbálni,hogy legalább ne romoljon a helyzet. Mert van egy pont, ahonnan nincs visszaút. Azt meg nem kéne elérni.
2017. aug. 9. 01:08
8/8 anonim válasza:
Ilyenkor van szükseg a barätokra. Akivel meg tudsz osztani mindent - ätöleled es erzed hogy minden rendbe fog jönni.. :)♥Minden fejben döl el. Tudom , hogy nagyon nagyon nehez elindulni egy helyes uton , de ha van aki tämogat nap mint nap sikerülhet.
Sajnos keves mär a jo ember ,aki lätja , hogy az ilyen embereket igenis segiteni kell. Ha bärmit kiszeretnel magadbol adni nekem nyugodtan leirhatod , es megprobälhatok segiteni☺ Nem veszithetsz.
Ismered a vonzäs törvenyet?
"Minden mondat,ami elhadja a szädat ,az ugy lesz!"-Buddha,Dalai Läma.. Es ez nem hülyeseg. Nekem bevält eddig MINDEN. Szoval csak semmi negativkodääs:))!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!