Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti miért vagytok magányosok?

Ti miért vagytok magányosok?

Figyelt kérdés

Leírnátok nekem, hogy mi az oka annak, hogy egyedül vagytok?

Ha nem találtok barátot, barátnőt, akkor magatokban látjátok a hibát, vagy másokban?

Ha nem is akartok senkit, akkor miért nem? Miért döntöttetek úgy, hogy inkább egyedül lesztek?

Én 46 éves férfi vagyok, kb. 10 éve vagyok magányos, szeretnék társat is, és van is pár nő a környezetemben, akik szó szerint kelletik magukat már jó ideje, de valamiért nem jön be egyik se.

Nem mondanám magam különlegesnek, de viszonylag jól tartom magam, józan életet élek, kedves, barátságos fickó vagyok, szeretnek a nők, de valamiért a magam életét szeretném élni, semmi kedvem nincs már máshoz alkalmazkodni.

Társkeresőkön ettől függetlenül fent vagyok, elolvastam millió nő bemutatkozását, mind wellnessbe, színházba, kirándulni szeret járni, én meg szívesebben kertészkedem és a ház körüli munkáimat végzem.

Elvárás a megfelelő egzisztencia is, de én nem vagyok milliomos, szerény életet élek, nincs pénzem több százezres nyaralásokra, drága ajándékokra, vacsorákra.

Kb. ennyi az oka annak, hogy senkim nincs évek óta.

2017. aug. 6. 22:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ma is bejelentette egy ismerősöm, hogy szakítsunk meg minden kapcsolatot.
2017. aug. 7. 21:58
 22/23 A kérdező kommentje:

Hány éves vagy? Milyen ismeretségek ezek? Személyesen mennyi időt töltesz az ismerőseiddel? A Facebook és társai alkalmatlanok egy szorosabb kapcsolat kialakulásához. Szerintem nem kell tragikusan felfogni, ha megszakadnak az ilyen felszínes kapcsolatok. Az ember életében jönnek-mennek az emberek. Én is több ezer emberrel voltam valaha haveri kapcsolatba, sok barátnőm is volt, akkor jól éreztük magunkat, buliztunk, csajoztunk, aztán elváltak útjaink, de jöttek mások helyettük. Legtöbbnek már a nevére se emlékszem.

Alig pár ember maradt, akik 25-30-35 éve a barátaim.

Fogd fel úgy, hogy az ajtód nyitva áll bárki előtt, szabadon mehetnek be és ki, és várj türelemmel arra, aki csak be megy, de már ki nem akar menni.

2017. aug. 7. 22:16
 23/23 anonim ***** válasza:

"21 évesen még nem vagy elkésve. Kevés már az ilyen tudatos lány. Előbb-utóbb eljön az igazi. :)"

Igen, tudom, írtam is, hogy tisztában vagyok vele, hogy még fiatal vagyok, de ettől függetlenül elég nehezen bírom. Szóval mondjuk inkább úgy, hogy nem sokat javít a lelki állapotomon az, hogy nem vagyok elkésve, és még fiatal vagyok. Elkésve nem is érzem magam, csak magányosnak. De nagyon szépen köszönöm a bókot meg a biztatást, Kérdező, kedves Tőled! :)

#16 voltam

2017. aug. 8. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!