Ti miért vagytok magányosok?
Leírnátok nekem, hogy mi az oka annak, hogy egyedül vagytok?
Ha nem találtok barátot, barátnőt, akkor magatokban látjátok a hibát, vagy másokban?
Ha nem is akartok senkit, akkor miért nem? Miért döntöttetek úgy, hogy inkább egyedül lesztek?
Én 46 éves férfi vagyok, kb. 10 éve vagyok magányos, szeretnék társat is, és van is pár nő a környezetemben, akik szó szerint kelletik magukat már jó ideje, de valamiért nem jön be egyik se.
Nem mondanám magam különlegesnek, de viszonylag jól tartom magam, józan életet élek, kedves, barátságos fickó vagyok, szeretnek a nők, de valamiért a magam életét szeretném élni, semmi kedvem nincs már máshoz alkalmazkodni.
Társkeresőkön ettől függetlenül fent vagyok, elolvastam millió nő bemutatkozását, mind wellnessbe, színházba, kirándulni szeret járni, én meg szívesebben kertészkedem és a ház körüli munkáimat végzem.
Elvárás a megfelelő egzisztencia is, de én nem vagyok milliomos, szerény életet élek, nincs pénzem több százezres nyaralásokra, drága ajándékokra, vacsorákra.
Kb. ennyi az oka annak, hogy senkim nincs évek óta.
Gyakran vagyok egyedül, de én ezt élvezem, sőt, szükségem van rá. Nem vagyok magányos.
Viszont gyakran van szükségem társaságra. Ilyenkor barátnőzök v család, barátok, vagy csak oróbálok ismerkedni, amennyire lehetőségem van. Ha sehol nem megy, akkor interneten, pl itt.
25f ambivertált
"Gyerekkorban" szerzet lelki sérülések. Meg felnőtt korban sok csalódások. Nekem nem kell pasi. Mert minden férfiban az "apámat" meg "anyám" 2 bátyja meg "haverjait" látom bennük. Már eldöntöttem. Szűzen egyedül fogom leélni az életemet. Mert senkire nem vagyok kíváncsi.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!