Mit tehetnék, ha még pszichológushoz is félek elmenni?
Nem tudom mi történt velem, eddig is rettegtem és egyszerűen felrobbantam a félelemtől, stressztől emberek között (legnagyobb kedvencem az iskola), de mostanában a megszokottnál is jobban félek. Már a szobámból is csak nagy ritkán megyek ki, a családom körébe.
Ha belegondolok, hogy pl jövőhéten mennem kell jogsi miatt vezetni vagy, hogy kb 1 hónap és iskola, akkor már most elkezdek remegni (szó szerint)... ha arra gondolok, hogy mennyire borzasztóan megalázva és kétségbeesve szoktam magam érezni például a fakultációs óráimon vagy tesi órán, akkor azt érzem, hogy elegem van és öngyilkos akarok lenni.
Tegnap este már vonatmenetrendet is nézegettem emiatt, de még várok.
Nem tudom mit tehetnék, mert hiába mennék el szívesen kórházas pszichológushoz, nem merek.. Egyszerűen belegondolok, hogy a recepción mondanom kell pár mondatot és majdhogynem sírva fakadok a félelemtől már most.
Mit csináljak?
17/F
Ezt utálom a legjobban magamban, hogy fogalmam sincs mi a bajom.
Kábé hatodikos koromig egy tök normális gyerek voltam, csendes, de full felszabadult, aztán hirtelen mintha egyik napról a másikra megváltozott volna valami bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!