Sírás honvágy miatt. Ez elmúlik?
Tegyük fel, hogy egy ember kimegy külföldre dolgozni és 4 órát sír, mert hon vágya van és hiányoznak a szerettei...
Ezek az érzések idővel elmúlnak és hozzá lehet szokni a kinti élethez?
Nagyon sok embernél van ez, én például ezért jöttem haza mert nem bírtam sokáig.
Nagyon sok fontos ember élt még akkor itthon amikor én már külföldön voltam. Hiába volt velem a legjobb barátom, sajnos kevés volt ez. A párom, szüleim, testvérem, közeli rokonaim, más barátok mind otthon voltak akkor.
Én 2 hónapig jól éreztem magam kint de az csak az újdonság miatt volt, aztán besokalltam és hazajöttem.
Jelenleg már sok ismerősöm él kint, a legjobb barátommal már nem tartjuk a kapcsolatot mert ő is hazatért de megházasodott és fuvarozói munkát vállalt. Nekem azóta a barátnőmmel az a tervünk hogy közeli helyre megyünk ahonnan minden hétvégén hazajárhatunk így nem lesz annyira gáz a honvágy. Itthon nem akarunk maradni mert egyre élhetetlenebb a helyzet, szinte már csak vergődünk, de előre nem jutunk sajnos, ebből van elegünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!