Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 25 ezer forintból hova tudok...

25 ezer forintból hova tudok elmenni egyedül nyaralni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 18:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
2017. júl. 14. 21:30
 12/31 anonim ***** válasza:
75%

Ez a baj a magyarokkal, azt a 25 ezret inkább elköltenék valami márkás ruhára, hogy megmutassák kik ők, aztán meg siránkoznak hogy a fizetésekből sehova nem jutnak el. A fizetések tényleg nevetségesek ezzel egyetértek, de ha van elég szabadnapotok, akkor ellehet menni nyaralni abból a pénzből:)

25 ezer forintból nyaralni nem jutsz el az igaz, de egy napra elmehetsz jó pár helyre. Magyarországon belül ahova csak szeretnél. Majd este vissza vonattal. Nem egy nagy nyaralás, de jobb mint a semmi. Vagy elmehetsz pl: cserkeszőlőre. Befizethetsz masszásra, eszel egy jót, napozol, van termál fürdő is. De aquaparkba is elmehetsz. Bécsbe is kitudnál menni annyi pénzből, persze ételt vinned kéne, de szétnézhetnél hogy milyen a város.

Nem kell leszólni a kérdezőt, 25 ezerből is szerezhet magának az ember egy nap örömöt.

2017. júl. 14. 22:44
 13/31 anonim ***** válasza:
20%

A nullára pontozóknak mondanám, hogy az 1-2 napos kirándulás vagy strandolás nem nyaralás! A nyaralás 1-2 hetes pihenés, kikapcsolódás, regenerálódás, feltöltődés!

Nem szólok meg senkit! Én sem szoktam százezreket költeni nyaralásra, én is csak egy-egy hétvégére szoktam elmenni valahova, de érdekes módon azt sem úszom meg 50-60 ezer alatt.

Akik szerint 25 ezerből meglehet váltani a világot, azok próbáljanak meg a realitás talaján maradni!

2017. júl. 15. 08:23
 14/31 anonim ***** válasza:
38%
Azt döntse el mindenki maga, 1-2 nap nyaralás-e neki ok?
2017. júl. 15. 09:11
 15/31 anonim ***** válasza:
14%
Pedig én is azt mondom hogy 1-2 nap nem nyaralás...mi pl. külföldre járunk kocsival, legtöbbször olaszokhoz, bizony 3 főre a szállás+odaút+kaja karcolja a fél millát vagy többet, persze ez is kihozható 250-ből is.Csak mondjuk 80-al kell menni, ami üzemanyag spóroló, viszont 2 napot vesz le a nyaralásból az oda-vissza út, lehet enni közértből, ami megint milyen már, hogy nem eszel helyi kajákat, hanem szalámival tömöd a fejed, és lehet elmenni a nevezetességek mellett, hogy "itt is voltam" mert drága a belépő. Ha nincs rá rendesen pénz, inkább otthon ülnék a klíma alatt ( néha van ilyen ) de ha megyek akkor viszont nem azt nézem hol spóroljak. Most pl. ahol nyaraltunk ( Lido di Jesoló ) marha jó volt az éjszakai élet, és jól esett a helyi klímás játéktermekben játszani autós, flipper, lövöldözős stb játékokon amire eleve elment kb. 50 ezer, de jó volt a napozás után kicsit kiengedni a gőzt családostól, szóval 25e ft hááát nem tudom :(
2017. júl. 15. 10:35
 16/31 anonim ***** válasza:
62%

#13: Nem szóljuk le! De az egy napos, az kirándulás... Arra valóban elég.

A nyaralás az már minimum 4-5 nap! Mint az első hozzászólásomban írtam, a legolcsóbb szállások 2 ezertől indulnak (idegenforgalmi adóval). Ez 5 napra 10 ezer. Ugyanennyi a kaja, közértből... Máris 20. És még el is kell oda jutnia! És akkor már se múzeum, se fagyi, se strand nem fér bele...

Már sorry, de ez nem nyaralás! :/

2017. júl. 15. 12:10
 17/31 anonim ***** válasza:
Hát, ez mindenkinek a magánügye, mi számára a nyaralás és mi nem az. Számomra egy hosszú hétvége is annak számít, ha eléggé pihentető, és sokszor nem tudok 1-2 hetekkel mit kezdeni, nincs kisgyerekem, és máskor is van teendőm, amikorra tartalékolni kell a szabit, ezért ilyen hosszú szabadságokat nem is veszek ki, legfeljebb év végén. Egy ismerősöm jegyezte meg egyszer, hogy 2 hét azért sem jó, mert mire belejönnél a pihenésbe, már menni kell vissza dolgozni. Én a rövidebb, mini, de aktív nyaralásokat jobban ki tudom használni. Meglepő tapasztalat volt egyébként, amikor először utaztam külföldre utazással együtt 3 napra, és úgy felrázott, mint hogyha több hét szabadságon lettem volna, pedig csak pár nap volt szó. Azóta ha nagyon ki vagyok merülve, mindig beiktatok egy ilyet.
2017. júl. 15. 23:52
 18/31 anonim ***** válasza:
Elmennék vmi kempingbe a Velencei-tóhoz.
2017. júl. 16. 01:13
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Fogsz egy sátrat meg egy hátizsákot (mondjuk ha nincs akkor venni kell de az se sok ha egyszerűt veszel,vagy használtat) kiválasztasz egy várostól távoli helyet és beveteted magad a hegyekbe ahol kevés az ember ,vagy valami kevésbé felkapott tópartra patakpartra és ott elvagy ,másnap arrébb túrázol élvezed a kilátást ,este ott is lesátorozol ahol éppen ér az este ,sütsz valami szalonnát krumplit magadnak a szabadban,esetleg bográcsolsz ,ha tudsz horgászni akkor lógatsz ,és jól elvagy egy hátig 25 ezerből. Nekem ez a jó nyaralás nem az hogy félmillából elmegyek 10 ezer km-re arrébb és beülök ott egy klóros medencébe valami puccos szállodában,és magamra rántom a svédasztalt.
2017. júl. 16. 11:45
 20/31 anonim ***** válasza:
95%

aki korrektül leírja merre hány méter, azt a kinder kommandó vagy nem tudom kik lepontozzák, aki meg olyat ír, hogy kurväzza el azt meg fel...

érdekes népek járhatnak ide hatalmas IQ-val.

2017. júl. 16. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!