300 ezer forintból, egyedül, ti milyen utazást szerveznétek? Hova mennétek? Gondolkodom a seychelles-en, de lehet olyat kéne ahol szerveznek mellém fiatal (26 vagyok) útitársakat.
300 ezerbol Seychelles-re nem igazan jutsz el, az also hangon is leginkabb a duplaja. (Kiveve ha ez a penz csak a repjegyen kivul, helti koltopenznek van szanva...)
Ennyi penzbol max Europa (Gorogorszag, Spanyolorszag, esetleg egy rovidebb Olaszorszag, vagy Torokorszag, illetve valamelyik Eszak-Afrikai udulohely (Tunezia, Egyiptom...) jonne ki.
Nem a legjobb helyre jöttél szerintem, látod, megmagyarázzák neked egy pillanat alatt hogy a 300ezer semmire se elég, inkább ne is menj sehova:D
Szerintem sok szép helyre el lehet jutni ennyiből, a legfontosabb kérdés hogy bírnál-e egyedül utazni. Ha nem, akkor szervezett utak maradnak, amik jellemzően szarabbak és drágábbak mintha magadnak raktad volna össze a trip-et, vagy az, hogy te megszervezel egy utat és megpróbálsz rá az ismerettségi körödből embereket találni, de ez meg egy rémálom, próbálni mindenkinek megfelelni, nem sikerül sosem.
Nem írod hogy mikor utaznál, a válasz függne ettől is, illetve attól hogy mennyire szeretnél király módon élni. Gondolok itt szállás-utazás-ellátás igényekre, pl:
- Repülő, busz, autó, vonat
- Hostel, hotel, privát szoba, saját lakás, etc.
- Napi háromszori zsíros kenyér hagymával, esetleg főznél magadnak, vagy háromszor étteremben ennél
Azt sem írod hogy mennyi időre mennél, tehát összességében azért nem sok támpontot adtál sajnos, ha ezeket megírnád megpróbálnék válaszolni szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!