Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan, aki annyit...

Van itt olyan, aki annyit csalódott már az emberekben, hogy meg sem szólal?

Figyelt kérdés
Például az iskolában vagy a munkahelyén annyi csalódásban volt része az emberek részéről, hogy már nem is szól senkihez sem, csak elvan magában inkább.
2017. júl. 12. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én. Már lekoptattam minden egykori "barátomat" és felmondtam a munkahelyemen is. Mondjuk nem csak ezért, ott voltak egész rendesek is, de 1-2 ember is tönkre tudja tenni az ember hangulatát, akkor a többi hiába rendes. Most itthoni munkából is bőven jól élek, kizárok mindenkit az életemből. 22f
2017. júl. 12. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az túlzás, hogy meg sem szólalok, de próbálok minimalizálni minden emberi érintkezést.
2017. júl. 12. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Már az iskola előtt kezdődött, de az ember idővel rájön, hogy kihez érdemes szólni.
2017. júl. 12. 15:52
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Most komolyan ilyenek vagytok!? Ha ennyire elkülönültök rohadtul egyedül lesztek mindíg, csak azért mert nem tanultátok meg kiröhögni a problémákat és a parasztokat. De ti tudjátok én nem akarom itt az észt osztani.
2017. júl. 12. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ez nem arról szól, hogy elsírom magam, ha valaki viccel velem, vagy kritizálja a munkámat. Én nem foglalkozok az emberekkel és kész. Mocskosul egoista vagyok és szeretek ilyen lenni. Szociális fóbia is megfigyelhető esetleg nárcisztikus személyiségzavar. de rohadtul szeretek ilyen lenni, nincs is szükségem másokra.
2017. júl. 12. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Jelen!!!
2017. júl. 12. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Leginkább ilyen vagyok. Azonban ha valaki szimpi a környezetemben, akkor az meg tud szólaltatni. De ritka alkalom ez.
2017. júl. 12. 21:54
 8/9 anonim válasza:
...
2017. júl. 18. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Én !Mindenkit elvesztettem a kaksikeverő emberek miatt...
2017. nov. 10. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!