Van itt olyan, aki annyit csalódott már az emberekben, hogy meg sem szólal?
Figyelt kérdés
Például az iskolában vagy a munkahelyén annyi csalódásban volt része az emberek részéről, hogy már nem is szól senkihez sem, csak elvan magában inkább.2017. júl. 12. 15:29
1/9 anonim válasza:
Én. Már lekoptattam minden egykori "barátomat" és felmondtam a munkahelyemen is. Mondjuk nem csak ezért, ott voltak egész rendesek is, de 1-2 ember is tönkre tudja tenni az ember hangulatát, akkor a többi hiába rendes. Most itthoni munkából is bőven jól élek, kizárok mindenkit az életemből. 22f
2/9 anonim válasza:
Az túlzás, hogy meg sem szólalok, de próbálok minimalizálni minden emberi érintkezést.
3/9 anonim válasza:
Már az iskola előtt kezdődött, de az ember idővel rájön, hogy kihez érdemes szólni.
4/9 anonim válasza:
Most komolyan ilyenek vagytok!? Ha ennyire elkülönültök rohadtul egyedül lesztek mindíg, csak azért mert nem tanultátok meg kiröhögni a problémákat és a parasztokat. De ti tudjátok én nem akarom itt az észt osztani.
5/9 anonim válasza:
Első vagyok, ez nem arról szól, hogy elsírom magam, ha valaki viccel velem, vagy kritizálja a munkámat. Én nem foglalkozok az emberekkel és kész. Mocskosul egoista vagyok és szeretek ilyen lenni. Szociális fóbia is megfigyelhető esetleg nárcisztikus személyiségzavar. de rohadtul szeretek ilyen lenni, nincs is szükségem másokra.
7/9 anonim válasza:
Leginkább ilyen vagyok. Azonban ha valaki szimpi a környezetemben, akkor az meg tud szólaltatni. De ritka alkalom ez.
9/9 anonim válasza:
Én !Mindenkit elvesztettem a kaksikeverő emberek miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!