Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csalódott már valaki ekkorát...

Csalódott már valaki ekkorát egy célja elérése után?

Figyelt kérdés
Első éves egyetemista vagyok. Erős gimnáziumba jártam, ahol belénk volt súlykolva, hogy milyen fontos a továbbtanulás, és nekem négy éven át az lebegett a szemeim előtt, hogy bekerüljek álmaim egyetemére(főleg hogy a családból én vagyok az első egyetemista). Egyébként se rajongtam a gimiért, valahogy nem találtam a helyem. Barátaim voltak a koliban, és nagyon szerettem őket, de csak elvoltunk együtt, nem is maradtak meg ezek a barátságok, kivéve egy lánnyal. Szóval fel is vettek az áhított helyre, amitől nagy csattanót vártam: véget nem érő bulikat, összetartó, jó kis társaságot, minimum olyan kolis életet, mint a gimiben volt. És erre nem ez történt. Se barátokat nem találtam(felszínes ismertségeken kívül), se a bulik, se a társaság nem tetszik, de még a tananyag se érdekel annyira, mint hittem. Szeretem tanulni, de annyira azért mégse. Furcsán kettős érzés van bennem, és egyben csalódott is vagyok. Az, hogy ide bekerültem az első komolyabb cél, amit elértem, mégse tudok örülni neki. Jár valaki hasonló cipőben?
2016. ápr. 4. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Én akkor csalódtam amikor végeztem az egyetemmel :D
2016. ápr. 4. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mekkorát fogsz csalódni, ha diplomával a kezedben máshova nem hívnak be, csak betanított szalagmunkára.
2016. ápr. 4. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt éltem meg csak középsuliba :D És 6 év után most végzek vele, jól le is épített...
2016. ápr. 4. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy "úristen, miért nem buli itt minden nap", hanem ugy általaban az egyetemista élet okozott csalódást. Persze, azért jöttem ide, hogy tanuljak(és komolyan is veszem), de többet vártam ettől.

És igaz hogy ez már másik kérdés de sokáig tartott, míg munkát találtatok, vagy tökre más helyen kötöttetek ki, mint aminek tanultatok?

2016. ápr. 4. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 4. 19:38
 6/7 anonim válasza:
Melyik egyetem, ha szabad kérdezni?
2016. ápr. 4. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nàlam pontosan ez van a kolin kívül, én is pont tavaly nagyon megnyomtam tanulást minden mivel dupláznom kellett mert előtte annyira nem érdekelt a dolog. Erre itt vagyok és teljesen mást vártam, nálam is csak felszínes baratság sikeredett, ráadásul az egész mentalitás is teljesen más amit vártam, azabaj sokan azt se tudják mi ez a szak, mit lehet tanulni pedig már második félév van, és sokan úgy tekintenek erre az egészre mintha gimi lenne.
2016. ápr. 5. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!