Nagyon szétestem, csalódott vagyok mit csináljak?
Van egy fiú osztálytársam akivel nagyon jóban vagyunk. Ma kiderült hogy náci. Én izraelita vallású vagyok, és elkezdtem szorongani, amikor a közelében vagyok. Összeszedtem a bátorságomat, és megkérdeztem tőle, hogy akkor ő most hitleres-e. Azt mondta hogy igen. Hozzátette hogy engem ,,szeret". Van okom félni a náciktól, édesanyámat nyílt utcán próbálták megkéselni, üknagyanyámat belőtték a Dunába. A srác megszállott rajongója Német,-és Oroszországnak. Van mindenféle zsigerelőkése, szimatszatyra, 2 gázálarca....
Nem szeretném és nem is tudom feladni a barátságunkat emiatt. Bár mostmár félni fogok tőle. Hasonló helyzetben vagyok, mint ő. Utálom a rasszizmus minden formáját, kiváltképp a nácikat. De őt ,,szeretem". Nem szerelmes vagyok belé, csak barátként szeretem.
Mi a bánatot csináljak? Másra se tudok gondolni, csak erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!