Más is csalódott volna?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna látogatnom a jó barátnőmet, akinek babája van és másik városban él. A párommal is keveset találkozunk és ma találkozhattunk volna mert szabadnapom van. Vele megbeszeltük hogy menjek inkább a barátnőmhöz mert őt ritkábban láthatom. És én most beteg vagyok. Párom is beteg lett közben vele sem találkozom. Alig vártam a szabad szombatot és ilyen béna lett. Tudom nem nagy dolog de nekem fontos lett volna.2015. nov. 7. 09:51
1/2 anonim válasza:
Nem éreznék csalódást, mert ezek rajtatok kívülálló okok.
Gyereket értelemszerűen nem látogatunk betegen.
Én csak akkor csalódok, ha átvernek, érthetetlen okból leráznak, le sem tojnak. De ez nem az az eset, így alakult. Majd bepótoljátok.
Megértem, hogy rossz a kedved, mert most se randi, se gyerek látogatás, ugrott a hétvége, de gyógyítson a szeretet a szívedben, hogy a barátnőd is és a párod is melletted áll.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom de most messzi a következő szabad szombat, nem nagy dolog tudom, csak szomorú vagyok.
2015. nov. 7. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!