Miért nem kellek neki?
Figyelt kérdés
Van valaki akivel kicsit sorszerűen ismerkedtem meg, illetve mintha a sors intézte volna hogy újból és újból egymásba fussunk. Emiatt bizakodtam benne hogy nekünk van egymás mellett valamilyen jövőnk.
Aztán megtudtam hogy hamarosan el fog költözni. Vagy másik országba, vagy pedig az ország másik felére.
Nem baj, használjuk ki ezt a kevés időt együtt.
Megmondom őszintén én reménykedtem benne, hogy ha jól működik, akkor közösen költözhetünk (mondjuk tévkapcsokat után).
Erre jön az, hogy ő addig is tömbnyire a szülei városában van, aztán meg hopp két hetet elnyaralgat még ismerősökkel ahol nekem semmi keresni valóm.
Igaz, nem hitegetett.
Csak időnként a semmiből derülnek ki számomra fontos tényezők.
Van valami véleményetek? Tanácsotok?
2017. júl. 3. 21:31
1/1 anonim válasza:
lehet lepontozni de ne várj ilyen sokat az élettől (mert az életnél nincs köcsögebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!