be láthatok 1 párkapcsolatot ami tartott 2 hétig csupán azért szakítottunk mert nem mentem el vele helyekre ahova akart,hozzáteszem lelkileg kivoltam akkor pont borulva 1 éve történt az egész azóta jól vagyok. Nem vagyok se ronda helyes pasinak tartom magam se szorongós tipus,humoros vagyok persze vannak helyzetek mikor elkezdek stresszelni feszült lenni de el lehet velem lenni. Talán nagyon rá görcsölök a témára? szűz vagyok még mindig nem tudom milyen szeretkezni,csókolzni csókolztam már lánnyal szexig is eljutottam de nem állt fel egy gyógyszer miatt (antidepresszáns).azóta azt nem szedem és pont amikor minden rendbe jött velem mintha levegőnek néznének a nők.Persze volt olyanis akire mosolygotam és vissza mosolygott csak leszólítani nem mertem,nemvagyok az az alfahím tipus aki minden nőt fal nyal.Lehet rossz helyes keresem nemtudom,de szerintem itt a rá görcsölés játszik rá szerepet.Biztosan akad horogra valami nő elöbb utóbb szerintetek? Ahogy meglátok egy párt az utcán rámjön a düh meg az irigység,nagyon rossz érzés összesen életemben kb 30 nőt szólítottam le különböző helyeken margit sziget,utcán de voltam tegnap morrisonsba ott nem éreztem jól magam kicsit szorongtam pénzem se volt nagyon az ottani nők meg pénzéhes kis inkább nem mondom mik azt hazajöttem. annyi csalódás meg át taposás történt már velem . a kamaszkorból teljesen kimaradtam betegségem miatt,lelki mentális okokból kifojólag azóta ég és föld az állapotom magyarul remekül vagyok.munkát keresek de nem találok egyenlőre nekem valót,szerintetek? 26/F
Szerintem nem kell ennyire sokat foglalkozni vele..az ilyenek mindig a legváratlanabb időben jönnek.egyszerű ha nem foglalkozol vele,magától jön:)
Esetleg valami hobbi Vagy sport?ott még hasonló érdeklődési körű nőkkel is találkozhatsz ha nagyon szeretnél ismerkedni.☺
2017. márc. 19. 16:05
2/3 anonim válasza:
szerintem ne az utcan vagy a szorakozohelyeken szolits le random noket, hanem inkabb keress egy hobbit, es ott probalkozz. lehet ez kondi terem, tanc ora, joga ora, vagy valamilyen nyelvi csoport, stb stb. ott mar adott a kozos erdeklodesi kor is. ne gorcsolj ra. orvendetes h mar jobban vagy, ne ess vissza az eddigi sikertelenseg miatt. :)
talan lehet h segitene, ha elmennel egy hivatasoshoz, aki beavat, es akkor mar kevesbe lennel felenk.
a kulsodet nem tudod helyesen megitelni, mert az onkep sokszor csaloka lehet.
2017. márc. 19. 16:21
3/3 anonim válasza:
Ez egy olyan kérdés, amire nem lehet válaszolni. Mármint jöttek itt a tanácsok, de fogalmunk sincs, ki vagy, még úgy sem, hogy ennyi mindent írtál magadról.
De hidd el, párkapcsolatban lenni nem tesz többé, mintha nem lennél abban, ezért ne legyél frusztrált. Mi nem tehetünk semmit helyetted. Viszont azért azzal legyünk tisztában, hogy a nők nem "halak" vagy vadállatok, hogy becserkésszék őket... Sosem értettem, minek ez a sok hiábavaló előjáték huzavona, mintha az egész párkapcsolat egy vicces jaték lenne, melyben főként a férfi szórakoztatása és kielégítése lenne a cél... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!