Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda vagyok, egy nőnek se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda vagyok, egy nőnek se kellek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2017. jan. 28. 22:55
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
25%
Agyátültetést írok fel receptre.
2017. jan. 28. 23:00
 2/31 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező és első válaszoló... egy öngyilkossággal még poénból sem illik viccelni, nagyon is komoly dolog...

Ha ennyire unatkoztok, inkább játszatok magatokon...

2017. jan. 28. 23:00
 3/31 anonim ***** válasza:
Tanulj ki jól kereső szakmát
2017. jan. 28. 23:01
 4/31 anonim ***** válasza:
Ez nem mentség rá... és úgy tudom, hogy ők elítélik, az öngyilkosságot, de te ebben biztos ki tudsz javítani...
2017. jan. 28. 23:06
 5/31 A kérdező kommentje:
Hát négyes én komolyan mondtam.
2017. jan. 28. 23:06
 6/31 anonim ***** válasza:
Adj magadra ne hanyagold el magad !Tanulj foglald le magad !Ha folyton ezen agyalsz egyszer megörülsz !
2017. jan. 28. 23:13
 7/31 A kérdező kommentje:
Màr késő. Kezdek beleőrülni. Életemnek értelme nincs.
2017. jan. 28. 23:14
 8/31 anonim ***** válasza:
71%
Most sajnáltatni akarod magad vagy megoldást keresel?
2017. jan. 28. 23:35
 9/31 anonim ***** válasza:
62%
Akkor ne a szépségeddel akarj hoditani!!!!!!!!!!!
2017. jan. 29. 00:03
 10/31 anonim ***** válasza:
46%

Az ilyen embereken mint te kérdező, döbbenek csak igazán rá, hogy mennyire eldeformálódtunk mi férfiak az idők során. Igaz a hanyatlás már Rousseau romantikájával elkezdődött aminek köszönhetően ma ilyen két lábon járó érzelgős pityergős, nőktől függő 'férfinak' nem nevezhető egyedek lettünk. Nem csoda, hogy sokan képesek egy egész életet csak arra áldozni, hogy a nők kedvére tegyenek.

Egy férfinak a hódítania kellene, az emberek tiszteletét kivívni, miközben a két kezével a világmindenséget a saját képére formálja. Egy hegyből kivájt kastélyban kéne, hogy lakjon ahonnan irányítja a szeme előtt elterülő világot mint bábmester a bábokat. Isteneket meghazudtoló akarattal és erővel kéne hogy bírjon. Legkisebb gondja is nagyobb annál, minthogy egy nővel foglalkozzon.

Ehelyett itt vagy te aki azon siránkozik, hogy nem jön be a nőknek mivel rondának titulálod magad. Ha te nem realizálod, hogy ez mennyire szánalmas akkor senki nem fog neked tudni segíteni.

2017. jan. 29. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!