Hogyan kezdjek el "élni"?
Most lett vége az érettséginek, előttem van 2 hónap egyetemig, és egyszerűen semmit se tudok csinálni. Azok a barátaim, akikkel ritkán eljártam kocsmázni, külföldön vannak dolgozni.
Eddigi életemet tanulással és gépezéssel töltöttem főleg. Most viszont beülök a gép elé és egyszerűen undorom van tőle, egyáltalán nincs semmi kedvem hozzá, de nem tudok elszakadni tőle, hiszen nincs más dolgom. Dolgozni nem jelentkeztem sehova, mivel nem gondoltam volna, hogy ilyen tehetetlen leszek a nyári szünet alatt, most meg már csak azok a munkák elérhetőek, ahova tényleg nem szívesen járnék.
Elég szűk baráti köröm van, és most velük se tudok lenni. Nem tudom mit csináljak. Nagyon befordult ember vagyok, meg egy aféle kívülálló, akit mindenki úgy ismer, hogy utál mindent, éppen ezért új ismerősöket/haverokat kéne szereznem, de ezt egy fisfos faluban nem olyan könnyű..
Tudnék még sokat írni, de nem szeretnék itt hagyni egy regényt. A válaszokat előre köszönöm.
Tudom, hogy gyorsan eltelik a nyár, de épp ezért akarom kihasználni ezt az időt, mivel talán most van utoljára ennyi szabadidőm az életben :D
Mozgás valóban nem ártana, mivel picit túlsúlyos is vagyok, viszont túl szégyellős vagyok hozzá, kínosnak érezném magam, ha mások futni látnának például (hülyén hangzik, tudom :D).
Mozgásnak tudom ajánlani a kerékpározást is, ha van kedved hozzá. Eljuthatsz vele új helyekre is, és a meleg idő sem akkora gond, mint pl. futásnál.
Amúgy én is faluban lakom, és itt sincs nagy élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!