Barátkozós csoport Budapesten, lenne rá igény?
Egy olyan csoportra gondolok, ahol összejöveteleket szerveznénk, és ahova jöhetne minden fiatal, aki magányosnak érzi magát, unatkozik, lelkizni akar, gyakorolni akarja a szociális viselkedést stb. Jöhetnének azok is, akik depisek, szociális fóbiások és hasonló problémájuk van, és azok is, akiknek nincs ilyen komolyabb gondjuk, egyszerűen csak hiányzik az életükből egy társaság. Így tudnánk segíteni egymást, születhetnének barátságok, de ha ez nem jön feltétlenül össze, akkor is jól érezhetnénk magunkat együtt, kimozdulhatnánk otthonról.
Van értelme megpróbálkozni egy ilyennel?
Kiváncsi lennék, hogy létrejött-e a baráti kör? Sokan vagyunk egyedül, és a kisebb depivel élőket nem zárnám ki, mert a kizártak állapota valószínűleg javulna egy közösségben, és a tagok is eshetnek depibe, ha egyedül maradnak. Ez az egyedüllét minden korosztály rákfenéje. A fiatalok kikerülnek, iskolából, egyetemről, és elszakadnak a kortársaiktól. Az idősek megözvegyülnek, és nincs megfelelő korú társas klub. Nagyon nehéz kérdés.
Én sem találom a megfelelő fórumot. Talán az ad megoldást, hogy a régi barátnők is egyedül maradnak, és fellehet újítani a régi kapcsolatot, barátságot. Gyenge vígasz.
Legalább itt a neten össze kellene jönni a hasonló problémával küzdő embereknek nemhez korhoz nem kötném a tagságot.Itt mindenki elmondaná az olyan mást nevetni ingerlő élményeit amit ő kudarcként élt meg.
Példa: vártam a buszra,kapaszkodtam ,támaszkodtam a megálló szélénél a tartóvasba.Bejött a busz,kinyílt az ajtó és nem volt annyi erőm a pánik végett hogy elrugaszkodjak a vastól.Kis idő múlva jött a másik busz,nagy levegő és felléptem a csuklósra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!