Barátkozós csoport Budapesten, lenne rá igény?
Egy olyan csoportra gondolok, ahol összejöveteleket szerveznénk, és ahova jöhetne minden fiatal, aki magányosnak érzi magát, unatkozik, lelkizni akar, gyakorolni akarja a szociális viselkedést stb. Jöhetnének azok is, akik depisek, szociális fóbiások és hasonló problémájuk van, és azok is, akiknek nincs ilyen komolyabb gondjuk, egyszerűen csak hiányzik az életükből egy társaság. Így tudnánk segíteni egymást, születhetnének barátságok, de ha ez nem jön feltétlenül össze, akkor is jól érezhetnénk magunkat együtt, kimozdulhatnánk otthonról.
Van értelme megpróbálkozni egy ilyennel?
Hát... én is egyedül vagyok, és szeretnék barátkozni, de szerintem akik ide írnak, többnyire frászt kapnának, ha sok ember lenne egy helyen, mégha hasonszőrűek is.
Másrészt azoknak tartanék találkozót, akik csak ismerkednének, viszont akik depressziósok, vagy egyéb komolyabb lelki, mentális bajaik vannak, az szerintem csak cirkuszt szülne.
A 3-as válaszolóval kell, hogy egyetértsek. Az alapötlet jó lenne, de ahogy leírtad nekem úgy jött le, hogy mindenféle mentális betegnek akarsz segíteni, ami egyrészt nem a te dolgod, másrészt el se mennének.
Aki meg hozzám hasonlóan azért menne el, mert szeret új embereket megismerni és kicsit szocializálódni, az nem érezné jól magát pár "defektes" ember között, és ezt nem sértésből írtam.
Én is benne lennék, hasonló a helyzet nálam is, mint amit a kérdező leírt a kommentjében.
Viszont a nagyobb társaságok engem is "meg tudnak ijeszteni", így én egy kisebbel kezdeném először...
23/L
Szerintem tekintettel arra, hogy itt senki sem nagy közönségkedvenc személyiség, lehet érdemesebb lenne csak neten tartani egy ilyen csoportot, és egyszerre max 4-4 fő találkozna, akik már valamennyire azonos gondolkodásúak. Az még valamennyire személyes tud lenni, de ha sokkal több visszahúzódót összeeresztesz... magamból kiindulva mindenki idegbetegen várná a végét 15 perc után :D Annak ellenére, hogy én is örülnék neki, ha lenne kivel mászkálni rendszeresen.
#3 , 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!