Lehetséges, hogy szűzként beleuntam a lányokra?
Nem volt még barátnőm, randim sem sok.
Ahogy telik az idő, egyre jobban kezdenek idegesíteni a lányok. Egyszerűen már semmi kedvem hozzájuk..
Fogalmam sincsen mit csinálok rosszul, de valamiért már egyetlen egy köszönés után elküldenek, miközben viszonylag jól nézek ki és értelmes is vagyok.
Elképesztően önző minden lány, és ebben tényleg nincsenek kivételek köztük.
Esküszöm már fizikailag rosszul leszek, ha arra gondolok, hogy ismét egy csajjal kelljen ismerkednem... szabályosan hányingerem van.
Már az sem érdekelne, ha szűzen halnék meg, csak ne kelljen lányokkal beszélnem a szokásos erőltetett, teljesen rideg hülyeségekről.
17/F
Ha így állsz hozzájuk, minden lány egyforma, mindegyik önző, és nincs kivétel, akkor ne csodálkozz, hogy nem jön össze semmi sem velük.
Nem kell erőltetni és erőltetetten ismerkedni. Majd jön magától, majd kialakul egy társaságban és akkor jobb lesz.
Nem tudom miért nem jössz be a lányoknak. De az, hogy:
"Elképesztően önző minden lány, és ebben tényleg nincsenek kivételek köztük", azért túlzó általánosítás.
"Lehetséges, hogy szűzként beleuntam a lányokra?"
Az lehetséges, hogy egy értelmes magyar mondatot nem tudsz leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!