Mennyire igaz ez az ukrajnai/oroszországi lányokra?
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__57757..
"Nagyon könnyű velük ismerkedni, ha nyitott pénztárcával jársz. A 16-20 éves lányok nagy része szeretne már jó létben élni."
Mit jelent ez a nyitott pénztárca?
Ha valaki messze elkerüli a klubokat/diszkókat, akkor hogyan és hol fog leszólítani a "nyitott pénztárcájával" hölgyeket? :D
Nem tudom nekik mennyi a sok, de:
Hiába van pénze, hogy veteti magát bárki is észre?
Valamiért rossz linket tett be. Ez a helyes:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__57757..
Nyitott pénztárca annyit jelent, hogy bármit kérnek te megveszed. Ékszer, ruha, utazás, stb.
Ebből a szempontból mindegy hol ismerkedsz össze velük, ha pl klubban, akkor elég annyi is kezdetnek hogy fizeted az italukat egész este, később meg jön a többi. De általában ezek a lányok szagrol megérzik kinek van pénze es ki az aki csak megjatsza.
1. Ez a világ bármely részén élő lányokra igaz,a hazaiakra is!
2. Mit jelent a nyitott pénztárca? Nos azt,hogy gáláns vagy,étterem,ajándék,számlák fizetése,...
3. Nem kell diszkóba járnod,hogy a lóvéval csajozz. Pénzel BÁRHOL lehet! Akár boltban,plázában,utcán vagy akár a kedvenc vadászterületemen a játszótéren/játszóházban!
4. A nők megérzik a pénz szagát,ismerik a férfi órákat,kiszúrják az öltöny márkáját,a kocsiét meg pláne!
37/KAN
3. vagyok.
Önmagában sajna ez sem mindig elég,de hihetetlen módon növeli az esélyeket!
Utolsók, tévedésben vagytok, nem kedvelem ki csak a pénzre hajt, ezért egyáltalán nem keresem őket.
Én kizárólag amiatt tettem fel a kérdést, hogy ott kint könnyebb-e ismerkedni (tehát normális lányokkal is, nem csak a ti általatok írt ribizlijelöltekkel) annak akinek hozzájuk képest több pénze van?
Ennyi, nem több.
Csupán - ahogy a hármas írta a másik hozzászólásában - esélynövelés.
Azzal amit írtál nem vitatkozom, van benne igazság.
"Miből gondolod, hogy a Szinevéri-tóban majd tudni fogsz?" Mert mások azt mondták. Hogy ott - úgy - könnyebb.
Erre kérdeztem rá biztos, amit biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!