Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért mondja mindenki azt,...

Miért mondja mindenki azt, hogy rövid az élet, és lepereg gyorsan?

Figyelt kérdés

Én nagyon nem érzem ezt!

26 vagyok, emlékszem életem szinte minden percére, az átélt dolgokra, jókra, rosszakra. A kapcsolataimra, az egyedülléteimre, a borzasztó hónapokig tartó magányra, de ugyanakkor a boldog percekre, órákra, napokra.

Egyáltalán nem érzem azt, hogy "hú de mert mennyire suhan az idő" mint ahogy rengetek korombéli meg mások is mondják.

Nekem nincs boldog életem, talán soha nem is volt teljesen az. Senkivel sem osztom meg a problémáim, nem nyílok meg a családomnak sem, egyedül keresem a megoldást. Kérdés milyen sikerrel. Szóval nem vagyok az az anyafia, vagy anyalánya, aki még a legutolsó csajozási/pasizási részletet, meg minden sz/*/rt kibeszél otthon.

Nem vagyok társadalmi ember, sokat vagyok egyedül (főleg az elmúlt fél évben)

rengeteget gondolkozom miket éltem át, és vajon mi vár még rám, mibe érdemes belevágni stb.

Boldog vagyok így? NEM!

Talán ha boldog lennék nekem is repülne az idő...de akkor ezek szerint aki ezt mondja, ők mind boldogok? Párkapcsolat, munka, család stb mindenkinél megvan minden?

Miért hiszik azt, hogy de mert milyen rövid az élet!?

dehogy rövid! ha mindent egyedül élsz meg, abszolút nem rövid, sőt, gyötrelmesen hosszú hónapok, évek....

2017. jún. 8. 14:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem elég lassan megy el minden nap.Lehet hogy azért mert teljesen magányos vagyok.jobb lennék már a föld alatt.
2017. jún. 9. 07:48
 12/16 A kérdező kommentje:

a halál nem megoldás semmire. tartozol annyival, ha már erre a világra szültek, hogy nem adod fel. Teljesen mindegy hogy boldog, vagy boldogtalan élet vár rád. Sajnos én is azt érzem, hogy hosszú és boldogtalan életem lesz. Istenhívő vagyok, járok templomba, minden reggel imádkozom. Nem kérek semmit, nem fohászkodom, hiszen segített már sok mindenben nekem. Talán egy dologra: hogy soha ne hagyjon el engem, mert én sem fogom őt! A vallás, Isten az egyetlen akik mindig ott vannak, csak kérdés hogy te odafordulsz-e tiszta szívvel?

(más dolog ha ateista, pogány stb vagy, akkor neked más segít, akkor abban keress megnyugvást)

2017. jún. 9. 08:10
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Igen, mentem mar egyedul. Nekem ez nem igazan jelent problemat, szeretek egyedul is lenni meg tarsasagban is. Ha csak varod, hogy hozzad szoljon valaki, az nem valami jo taktika. Kezdemenyezz.
2017. jún. 9. 08:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Kerdezo, en is mentem mar eleg sokszor koncertekre egyedul,fesztivalokra, volt, hogy etterembe is, volt, hogy klubba! Csak mert tancolni volt kedvem es senki nem volt elerheto. Nem varok masokra!

Amugy 26 evesen meg en se hittem el, hogy az ido gyorsan telik, de en is 40 leszek lassan, es mostanaban azon kapom magam, hogy azon tunodom, hogy hova tunt 20 ev? Legbelul meg mindig 20 evesnek erzem magam.

Vagy a masik pelda, most volt karacsony, aztan ranezek a naptarra es az ev fele eltelt. Mar junius van!

Nalam altalaban az van, ha nem csinalok semmit, akkor gyorsabbnak tunik a nap, ha telezsufolom tennivaloval, akkor kb " huha ennyi mindent csinaltam mar es meg mindig csak 1 ora van"

Amugy nem hiszem, hogy a repul az ido a boldogsagot jelzi, inkabb csak azt, hogy az ember elfoglalja magat.

2017. jún. 12. 08:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet előre kiszámolni, megmondani. Van aki 30 évet él vagy még annyit se van aki 90-nél is többet. Szerintem egy embernek 50-60 év elég. Nem jó magatehetetlenül idősen lenni. Anyám 45 évet élet apám 60-at valahol a kettő közötti idő nekem is elég lenne. Èn most 32 vagyok.
2019. nov. 18. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös

Sokszor vettem azt észre hogy aki a környezetében egy bizonyos évet megélt annyit akar a másik is de nem biztos hogy össze jön. Lehet hogy 80 évnél is többet fogsz élni

2021. júl. 6. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!